Shadow

Royal Caribbean va elimina bufeturile pe navele de croazieră și brevetează propria mască

CEO-ul Royal Caribbean, Michael Bayley, a anunțat în timpul unei conferințe că bufeturile alimentare vor fi, în principiu, eliminate de pe nave în timpul călătoriilor post-coronavirus, printre alte modificări operaționale ale serviciului.

Schimbările de sănătate și siguranță planificate pentru industria de croaziere post-coronavirus includ eliminarea probabilă a ofertelor tradiționale de bufet, un serviciu foarte apreciat de oaspeți.

Acest lucru a fost anunțat de CEO-ul Royal Caribbean, Michael Bayley. Deși informațiile nu au fost confirmate oficial de Royal Caribbean, Bayley a menționat într-o conferință de presă online că orice modificare a propunerilor gastronomice ale croazierelor trebuie să țină cont de măsurile de securitate adoptate împotriva coronavirusului.

Bufet pe Royal Caribbean
Bufet pe Royal Caribbean

„Cred ca la început nu va exista un bufet, așa îl văd”, a spus Bayley; „vom folosi spațiul (restaurantului de autoservire) Windjammer, dar sigur nu va fi un bufet clasic”, ci „ceva mai asemănător restaurantului”. 

„Cheia serviciului alimentar este prezentarea călătorilor noștri cu tot felul de opțiuni. Și aceste opțiuni trebuie luate din perspectiva distanței sociale, siguranței și sănătății„, a spus Michael Bayley.

Noile măsuri de securitate sanitară pe care navele de croazieră le pregătesc pentru revenirea la activitate includ luarea temperaturilor pasagerilor la îmbarcare și debarcare, reducerea prezenței la spectacole și atracții și plasarea dozatoarelor cu gel dezinfectant în diferite puncte ale navelor.

Mai multe sondaje indică faptul că pasagerii de croazieră vor prefera călătoriile scurte și către destinațiile cu puține cazuri raportate de coronavirus. 

Royal Caribbean lucrează, de asemenea, cu Centrul pentru Controlul (CDC-ul SUA) pentru îmbunătățirea măsurilor de protecție a sănătății și siguranței oaspeților, a echipajelor și a comunităților vizitate la reluarea operațiunilor.

În plus, în luna aprilie, Royal Caribbean a depus o cerere de brevet pentru o versiune proprie de mască pentru a proteja pasagerii și angajații.

Cu numele de Seaface, planul este că aceste dispozitive de siguranță să fie implementate pe toate navele companiei.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.