Robert de Niro investeşte într-un proiect hotelier în Barbuda

Robert de Niro face parte dintr-un grup de investitori care au semnat un acord cu Guvernul din Antigua şi Barbuda pentru alocarea a 250 de milioane de dolari (203 milioane de euro) pentru K Club, un resort abandonat care este închis din 2004. Renovarea sa va începe anul viitor.

Primul ministru al ţării, Gaston Browne a subliniat caracterul vizionar al acestui proiect, care va ajuta la atragerea de mai multe investiţii şi va contribui chiar şi la pomovarea destinaţiei turistice, atrăgând celebrităţi din Statele Unite în acest colţ din lume. Nu în zadar De Niro este un vizitator frecvent al ţării.

Pentru a duce mai departe proiectul, De Niro a încheiat un parteneriat cu omul de afaceri australian James Parker, în scopul de a renova şi dezvolta complexul abandonat pentru a-l transforma într-o nouă propietate de lux, Bown a confirmat că se aşteaptă ca acordul definitiv să fie semnat la sfârşitul lunii viitoare, astfel încât lucrările să poata începe atunci.

Robert de Niro la semnarea acordului cu Gaston Browne (la stânga), prim-ministrul din Antigua şi Barbuda.

Robert de Niro la semnarea acordului cu Gaston Browne (la stânga), prim-ministrul din Antigua şi Barbuda.

 

De Niro a participat deja la dezvoltarea unor hoteluri în colaborare cu restauratorul Nobu Matsuhisa. În acest caz, însă, nu este implicat brandul Nobu şi proiectul se va desfăşura sub brandul ‘Paradise Found‘, după cum a declarat prim-ministrul, care nu a dat mai multe detalii cu privire la acord. Potrivit presei locale, contractul de închiriere a propietăţii este la designerul italian de modă Mariuccia Mandelli.

Proiectul lui De Niro vine după mega resort-ul de 650 de hectare anunţat de Guvern la începutul acestui an pe nişte terenuri deţinute anterior de fostul finanţator aflat acum la închisoare Allen Standford, în care se va investi 2.000 milioane de dolari (1.625 milioane de euro).

Mai jos puteţi viziona un video care prezintă cum arăta complexul de lux în luna februarie.

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply