Rezervarea unei camere într-un hotel de lux pe minute

Închirierea camerelor pe oră nu este ceva nou. Dar pe minute? Acest lucru este relativ nou. Şi utilizarea unei camere de hotel de lux pentru suficient timp pentru a face ce trebuie făcut şi a continua cu viaţa ta, este posibil mulţumită unei aplicaţii numită Recharge

Acest produs a fost lansat oficial în anul 2015 în San Francisco, şi face parte din ramura tehnologică JetBlue Technology Ventures a JetBlue. Din 24 aprilie 2017 este disponibilă în New York în 16 hoteluri de lux, de la Arlo Hudson Square, adaptată la gustul hipsterilor şi situată în apropiere de districtul financiar, la elegantele hoteluri de cinci stele, cum ar fi Quin şi Pierre în Midtown, pentru exact timpul cât ai nevoie de mare.

Preţurile din New York variază între 0.75 euro şi 2 euro pe minut (plus o taxă de cazare de 14,75%). Astfel clientul va plăti de la 18 euro la 42 de euro pentru o siestă de 20 de minute, de la 50 de euro la 120 de euro pentru o pauză de duş şi odihnă de 60 de minute, şi de 78 de euro la 190 de euro pentru un sejur de 90 de minute.

Rezervarea unei camere într-un hotel de lux pe minute

Rezervarea unei camere într-un hotel de lux pe minute

Potrivit CEO-ului şi fondatorului acestei aplicaţii Manny Bamfo, camerele pe minute sunt o opţiune excelentă pentru călătorii de distanţă lungă, dar şi pentru familii. “Am fost surprinşi să vedem cât de util este pentru mamele care alăptează”, afirmă el.

 

Cum funcţionează

Trebuie descărcată aplicaţia Recharge (gratuit pe iPhone şi Android), căutat cel mai apropiat hotel şi apăsat butonul “book now”. Ciclul de facturare începe la 30 de minute după rezervare sau după ce a fost ridicată cheia (opţiunea care survine mai întâi) şi se termină atunci când se apasă “check out” în aplicaţie.

Recharge nu este prima aplicaţie care încearcă să exploateze piaţa de închiriere de camere pentru perioade scurte. Ea are concurenţi pe Dayuse.com şi Hotelsbyday.com, care funcţionează ca site-uri şi aplicaţii în mult mai multe oraşe, de la Dubai la Londra şi Manhattan.

Diferenţa? Cele două au ca obiectiv, în general, o gamă mai ieftină de hoteluri şi oferă doar perioade predeterminate dimineaţa sau după-amiaza.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply