Qatar Airways: pasagerul în centrul lansării brandului său la nivel mondial (video)

Destinaţii, gastronomie, fotbal, vedete ale echipei de fotbal FC Barcelona, diverse motivaţii de călătorie, fie ele de leisure sau de afaceri au fost incluse în clipul video lansat recent de Qatar Airways. Aceasta este una dintre piesele noii campanii de brand la nivel mondial lansată de compania din Qatar cu sloganul Going Places Together, în care protagonistul este pasagerul şi experienţa de zbor cu una dintre cele mai puternice companii aeriene din Golful Persic.

“Lansarea noului nostru brand reflectă începutul unei noi ere pentru compania noastră aeriană”, a declarat CEO-ul Grupului Qatar Airways, Akbar Al Baker. “Este un fapt ca Qatar Airways transportă din ce în ce mai mulţi pasageri, la bordul a unui număr mai mare de avioane şi spre mai multe destinaţii pe măsura ce creştem, dar de asemenea recunoaştem că noţiunea de călătorie în sine s-a schimbat şi a devenit un proces de îmbogăţire, auto-descoperire, într-un moment de schimbări vitale şi de îndeplinire a ambiţiilor personale. Sperăm că această nouă campanie să inspire mai mulţi oameni să se îmbarce în propia călătorie pentru a explora noi destinaţii şi oportunităţi”, a subliniat el.

În acest moment, Qatar Airways, compania naţională a Qatarului cu sediul în noul Aeroport International Hamad, oferă o reţea globală de 153 de destinaţii în Europa, Africa, Asia Centrală şi de Sud, Orientul Îndepărtat şi Orientul Mijlcoiu, America de Sud şi de Nord şi Oceania, operând o flotă de 173 de avioane. Aceasta are o forţa de muncă de 20.000 de angajaţi. Ea a fost prima companie aeriană din Golf care a intrat într-o alianţă globală, oneworld.

Qatar Airways: pasagerul în centrul lansării brandului său la nivel mondial (video)

Qatar Airways: pasagerul în centrul lansării brandului său la nivel mondial (video)

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply