Princess Cruises va pune în funcṭiune a şasea navă de clasă Royal în 2022

Princess Cruises a anunṭat că va construi o a şasea navă de clasa Royal. Această barcă nouă, a cărei denumire este încă necunoscută, va avea o capacitate de 3.560 de persoane şi va fi livrată în anul 2022

Majestic Princess

Majestic Princess

Acesta va avea elementele caracteristice ale Princess: zone de petrecere a timpului liber şi de divertisment, magazine, cinema în aer liber şi cu 81% din cabine din categoria balcon.

Nava va avea şi Ocean Medallion, noul dispozitiv al Carnival Corporation pe care îl va debuta Princess şi care va oferi servicii îmbunătăṭite şi o experienṭă complet personalizată la bord pentru pasageri. Această nouă nava din clasa Royal va fi construită de către şantierul naval Fincantieri din Monfalcone, Italia.

Tony Roberts, vicepreşedinte al Princess Cruises în Marea Britanie şi Europa a declarat: “Decizia de a creşte flota noastră este o consecinṭă a succesului Princess Cruises din întreaga lume”.

Această creştere a flotei companiei îi va permite să ofere experienṭe noi pasagerilor şi noilor programe de divertisment la bord, în baza spiritului inovator care defineşte Princess.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply