Shadow

Primul hotel în formă de chitară din Statele Unite

Hotelul Seminole Hard Rock, gazduit intr-o cladire in forma de chitara care, potrivit creatorilor sai, este unic in lume, a fost deschis oficial la data de 24 octombrie 2019.

Complexul situat in Hollywood (Florida), la 15 minute de plajele din Fort Lauderdale si la 30 de minute de Miami, are 35 de etaje, peste 137 de metri inaltime si are 638 de camere. Aceasta proprietate este iconul unui proiect de renovare al complexului Seminole Hard Rock Hotel & Casino cu un cost de 1,5 miliarde de dolari, care a inceput in 2017.

Cele mai exclusive apartamente au o suprafata care depaseste 370 de metri patrati, cu doua sufragerii, trei camere, jacuzii, o bucatarie pe doua niveluri, iar unele au chiar si o piscina privata.

Hotelul cu formă de chitară măsoară și are 638 de camere.

La etajul 33, a fost creat un spatiu „super privat”, cazinou la care se poate accesa doar prin invitatie. Complexul are 21 de restaurante si baruri care vor acoperi toata gastronomia lumii. La acestea se adauga magazine, spa-uri si zone de divertisment.

Piscina are o dimensiune mai mare decat trei terenuri de fotbal, cabane din jurul sau si un auditoriu cu capacitate pentru mai mult de 6.500 de spectatori.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.