Shadow

Primele NFT din industria de croazieră sunt acum de vânzare

Norwegian Cruise Line (NCL) și-a lansat portalul de vânzări online NFT pentru ca toți călătorii din lume, cât și fanii companiei să poată obține o bucată de istorie, având ocazia să achiziționeze diverse NFT (token non-fungibile) care ilustrează arta și inspirația celor mai inovatoare nave ale sale, Norwegian Prima și Norwegian Viva. Aceasta este prima lansare dintr-o colecție de NFT pentru industria de croazieră, adăugând moștenirii de pionerat a companiei. 

 

Colecția de șase piese a fost creată de Manuel Di Rita, cunoscut sub numele de „Peeta”, artista italiană care a ilustrat corpul navei Norwegian Prima, care a bătut deja recorduri de vânzări, si cel al Norwegian Viva. 

 

Una dintre cele șase opere de artă va fi scoasă la licitație la un preț de pornire de 2.500 de dolari, iar NFT-urile rămase se vând la prețuri începând de la 250 de dolariCâștigătorul licitației va primi, de asemenea, o cabină cu balcon într-una dintre călătoriile inaugurale ale Norwegian Prima în Statele Unite, cu plecare de la noul terminal PortMiami al NCL din capitala lumii de croazieră

 

Toate veniturile din licitație și vânzările NFT vor fi donate pentru Teach For America, o organizație non-profit din SUA a cărei misiune este de a crea o mișcare pentru eliminarea inegalității educaționale, cu profesioniști de excelență în acest efort. 

 

A se citi, de asemenea, știrea Aceasta va fi „Norwegian Viva”, noua navă NCL

 

Începând cu luna august, Norwegian Prima va oferi călătorii prin Europa de Nord, cu plecare din Amsterdam și Copenhaga, și din Danemarca începând cu 3 septembrie, și itinerarii spre Caraibe din Galveston, Texas, Miami și Orlando, Florida, începând cu 27 octombrie. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.