Portofoliul de hoteluri al lui Sabre creşte cu 30% după finalizarea achiziţionării companiei Trust Group

Sabre Corporation a anunţat finalizarea achiziţiei companiei Trust Group, o centrală de rezervări şi furnizor de tehnologie hoteliere pentru revenue management şi marketing, cu o prezenţă semnificativă în EMEA şi Asia Pacific.

Aşa cum am informat în ştirea Sabre cumpără compania de tehnologie Trust Group cu 145 mil. €, tranzacţia are o valoare de 154 milioane de dolari (145 milioane de euro), aşa cum declarat deja grupul la sfârşitul lunii noiembrie. GDS-ul se aşteaptă ca această tranzacţie să contribuie la creşterea veniturilor pentru 2016 cu 40 de milioane de dolari (37 milioane de euro).

Cu această achiziţie, portfoliul de hoteluri al lui Sabre va creşte cu 30%, care este echivalentul a aproximativ 32.000 de unităţi de cazare repartizate în întreaga lume.

Preşedintele şi CEO-ul Sabre, Tom Klein, a declarat că cu această nouă achiziţie compania se aşteaptă să “poată transforma” industria hotelieră prin intermediul platformei Saas.

Fotografie: Spencer Platt/Getty.

Fotografie: Spencer Platt/Getty

În urma achiziţiei, Sabre se aşteaptă să accelereze creşterea sa în sectorul hotelier, intensificând influenţa sa în pieţele din Orientul Mijlociu şi Europa (EMEA), Africa şi Asia-Pacific.

Achiziţia include Trust International, InnLink şi Nexus, iar Sabre o include în strategia sa de a lucra împreună cu hotelierii pentru redefini soluţiile de tehnologie şi a răspunde mai bine la cererea de experienţe a clienţilor.

Sabre Corporation este prezent în 160 de ţări şi prelucrează peste 120.000 de milioane de dolari (113.065 milioane de euro) în călătorii pe an.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply