Opt elemente cheie ale cazării P2P potrivit PhoCusWright

În timp ce polemica din ultimele luni s-a concentrat pe creşterea închirierilor de case şi apartamente de vacanţă, creşte de asemenea oferta de cazare P2P, fie că este vorba de o cameră privată sau împărţită cu cineva, precum şi orice spaţiu comun dintr-o casă privată sau apartament. PhoCusWright dezvăluie în acest infographic cele opt elemente cheie ale acestui tip de cazare, care câştigă greutate în preferinţele cererii.

1. Cererea de spaţiu comun

Aproape unul din zece călători online din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii au închiriat un spaţiu comun într-o casă sau apartament privat în 2014, în timp ce aproximativ doi din zece s-au cazat la o locuinţă cu chirie completă.

2. Nu doar pentru millennials

Un procent semnificativ de turişti care aleg această opţiune în Statele Unite, Europa şi Australia au peste 35 de ani.

3. Ceea ce este important 

Preţurile mici atrag cererea, dar mulţi călători aleg să închirieze spaţiul comun pentru că vor să trăiască o experienţă de imersiune completă în cultura destinaţiei.

4. Nu doar pentru călătorii singuri

În Statele Unite şi Australia, aproape doi din zece călători cu sejururi la acest tip de cazare au fost făcute de cupluri sau de doi adulţi care călătoreau împreună.

5. Fideli lumii digitale

Este mult mai probabil ca cei care închiriază spaţiul în comun să-şi planifice călătoria online, în mai mult de jumătate din cazuri, sau pe telefonul mobil, unul din patru.

6. Gazda

Prezenţa propietarului în locuinţă în timpul şederii clientului este principala caracteristică care distinge acest tip de închiriere de celelalte forme de cazare. Dinamica gazdă-oaspete este esenţiala pentru succesul acestei experienţe. O structură digitală este esenţială pentru a facilita atât încrederea cât şi nivelul de angajament dorit.

 

Informaţia de referinţă este disponibilă pe Tnooz.

 Infographic creat de PhoCusWright despre cazarea P2P.

Infographic creat de PhoCusWright despre cazarea P2P.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply