Operatorii de turism din Statele Unite prevăd o creştere puternică a rezervărilor în 2016

Nouă din zece membrii ai Asociaţiei de Turoperatori din Statele Unite (USTOA) anticipează o creştere a vânzărilor în 2016, iar mai mult de jumătate (57%) prezice un adevărat boom, cu creşteri de 10% sau mai mari.

În 2015, trei sferturi dintre membri au răspuns la acest sondaj afirmând că se aşteaptă la o creştere a vânzărilor peste cea din 2014, dintre care 40% au citat o creştere de 10% sau mai mare. Mai mult de două treimi (70%) a văzut, de asemenea, o creştere a numărului de clienţi, iar 60% a estimat o creştere de între 4% şi 9%, în timp ce 36% au considerat că ar fi de 10% sau mai mult.

Concluzia despre 2015 este că “turoperatorii membrii ai USTOA arată o creştere puternică pentru acest an, cu mai mult de o treime (39%) atribuind acest fapt unei îmbunătăţiri a economiei şi o încredere mai mare a consumatorilor”, asigură Terry Dale, preşedintele şi CEO-ul USTOA.

Miembrii USTOA la cea mai recentă ediţie a conferinţei anuale, care a avut loc la Chicago.

Miembrii USTOA la cea mai recentă ediţie a conferinţei anuale, care a avut loc la Chicago.

Managerul consideră încurajator faptul că mai mult de jumătate dintre operatorii de turism se aşteaptă la creşteri a vânzărilor pentru 2016. Mai exact, 53% au făcut noi angajări în 2015 iar 47% intenţionează să le facă în acest an.

Operatorii de turism membrii ai USTOA vând cea mai mare parte din produsele lor prin intermediul agenţiilor de turism, 87% le utilizează ca şi canal. De fapt, 55% din rezervările membrilor asociaţiei în 2015 au fost efectuate prin intermediul unui agent. În 2016, 91% dintre operatorii de turism se aşteaptă să continuă să se bazeze în aceaşi măsură cu agenţii de turism sau chiar mai mult.

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply