OMT organizează prima conferinţa internaţională de turism de shopping

Organizaţia Mondială a Turismului (OMT) va organiza prima Conferinţă Internaţionala privind Turismul de Shopping la 29 ianuarie, care coincide cu celebrarea târgului de turism FITUR de la Madrid, care în ediţia din 2015 va lansa o nouă secţiune Fitur Shopping.

Turismul de shopping are o importanţă din ce în ce mai mare în industrie şi în fiecare zi este tot mai mare numărul turiştilor a căror principal motiv pentru a călătorii este shopping-ul. În urmă cu câteva luni OMT a prezentat studiul “Raportul global privind turismul de shopping”, în scopul de a oferi orientări cu privire la modul de a acţiona pentru destinaţiile care doresc să parieze pe acest produs.

“Turismul de shopping este unul dintre motoarele care va contribui la recuperarea economică şi la crearea locurilor de muncă în întreaga lume”, afirmă acest document.

Cumpărăturile sunt unul dintre principalele motivaţii de a calatorii.  #shu#

Cumpărăturile sunt unul dintre principalele motivaţii de a calatorii. Imagine Shutterstock.

 

OMT doreşte să profite de această prima întâlnire internaţională ca “o oportunitate unică” pentru a facilita analiza şi dezbaterea cu privire la turismul de shopping şi pentru ca protagoniştii săi să iniţieze “o conversaţie fructuoasă şi plină de succes”.

În cadrul conferinţei vor fi prezentate cazuri regionale din acest sector specific, în timp ce reprezentanţi cheie din sectorul privat vor împărtăşi cazuri de succes.

Conferinţa se va încheia cu o dezbatere între experti, la care vor participa NYC & Company (New York), Sinclair Global (Londra), Turisme de BarcelonaInnova Tax Free(Madrid) şi Desigual.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply