O companie japoneză va deschide apartamente manga în Tokyo

Compania japoneză Slow Curve, specializată în publicitate ‘anime’ (animaţie japoneză), intenţionează să deschidă 10 unităţi de cazare în trei districte din Tokyo adresate iubitorilor de manga, informează ziarul Nikkei.

Akihabara, Ikebukuro şi Nakano vor fi cele trei cartiere din capitala Japoniei, Tokyo, care vor avea mai multe apartamente mobilate, de la 36 de euro pe noapte, cu rafturi prin toate încăperile cu peste 2.000 de benzi desenate japoneze.

Slow Curve va căuta să se adapteze la client, astfel că apartamentele din Akihabara vor avea cele mai recente noutăţi din lumea manga, în camerele din Ikebukuro bezinele desenate vor viza femeile şi în Nakano vor exista benzi desenate clasice.

Manga include de la benzi desenate japoneses mai clasice până la cele tehnologice, la cele pentru copii şi cele cu conotatii clare care au aparut in anii 80.

Manga include de la benzi desenate japoneses mai clasice până la cele tehnologice, la cele pentru copii şi cele cu conotatii clare care au aparut in anii 80.

Aceste apartamente pentru otaku (iubitorii de cultură japoneză) vor fi disponibile doar pentru vizitatorii străini şi pentru uz personal, deşi nu exclude posibile licenţe în Tokyo.

Utilizatorii vor avea reduceri la restaurante şi magazine specializate în cosplay (opţiunea otakus-ilor de a se masca în personajele lor manga preferate) şi în jucării.

Potrivit ziarului Nikkei, iniţiativa răspunde unei strategii a oraşului japonez de a căuta crearea unei zone speciale pentru a promova creşterea economică locală.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply