Numerele agenţiei Booking.com

Booking.com au ajuns la un milion de propietăţi. Greydon House, în cartierul istoric al insulei Nantucket, în Massachussets, este propietatea cu numărul un milion care s-a alăturat portofoliul său, care se alătură astfel celui mai mare catalog de unităţi de cazare din lume cu mai mult de 30 de categorii, de la iglu la castele, de la clase în arboli, apartamente, vile, case, vile şi resorts. 

 

Booking.com a dublat numărul de cazare a platformei sale în doar doi ani şi oferă mai mult de 23 de milioane de camere disponibile pentru a rezerva din orice loc din lume, inclusiv 7,2 milioane de camere în case, apartamente, vile şi alte categorii de cazare unice. 

 

De fapt, mai mult de 70% din opţiunile de cazare sunt o alternativă la un hotel tradiţional, cu care clienţii au o mare diversitate de opţiuni pentru a alege. În plus, mai mult de un miliard de clienţi au înnoptat în unităţi de cazare ale Booking.com de la înfiinţarea sa. 

Numerele agenţiei Booking.com

 

Şi, aşa cum a subliniat CEO-ul, Gillian Tans, “a oferi o gamă largă de opţiuni pentru călători a fost întotdeauna misiunea noastră. Graţie creşterii noastre continue şi a relaţiei noastre cu parteneri noi în fiecare colţ al lumii, ne îndeplinim promisiunea pe care o facem utilizatorilor noştri, că nu contează cine sunt sau ce caută la o cazare atunci când călătoresc, aici avem un milion de opţiuni pentru ei”. 

 

Şi cea mai bună parte, “este că nu spunem noi acest lucru. Cu peste 100 de milioane de comentarii de la clienţi reali, care au rămas deja în unităţile noastre de cazare, asigurăm călătorilor care vor avea un sejur perfect”. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply