Noul brand hotelier TUI Blue va fi lansat în 2016

TUI Group a anunţat lansarea unui nou brand hotelier, TUI Blue, programat pentru luna mai 2016. Iar primul dintre cele 50 de hoteluri planificate va fi deschis în Turcia.

Grupul a explicat că este vorba de un brand axat pe “diferenţiere şi calitate”, o propunere “diferită” cu un concept all-inclusive Premium. Compania spune că Blue este primul brand hotelier care include numele său, asigurând o experienţă de la început până la sfârşit pentru client, începând cu rezervarea zborului şi a serviciilor de cazare până la serviciile după finalizarea călătoriei.

Noul brand va fi lansat în Turcia în primăvara anului viitor şi va include alte 50 de hoteluri, oferind atât hoteluri noi cât şi repoziţionarea celor deja existente în portofoliul grupului.

 Grupul va deschide noi hoteluri Club Robinson în Turcia, Grecia si Maldive.

Grupul va deschide noi hoteluri Club Robinson în Turcia, Grecia si Maldive.

Importanţa lanţului Riu pentru creşterea grupului

Pe de altă parte, TUI Group a subliniat importanţa lanţului Riu Hotels & Resorts, principalul său brand hotelier ca o pârgie pentru creşterea sa în acest domeniu.

Grupul a subliniat prezenţa a şapte proiecte recente şi de viitor ale Riu. Mai exact, patru care au fost inaugurate în anul fiscal 2014-15, în Aruba, Berlin, Bulgaria şi Mauritius; şi alte trei planificate pentru 2015-16, în New York, Republica Dominicană şi Sri Lanka.

Aşa cum am informat în ştirea TUI Group câştigă cu 40% mai mult în 2015, la 379 mil. €, cele două grupuri, Friedrich Joussen şi Peter Long, afirmă că hotelurile deţinute şi navele de croazieră vor fi active “cruciale” pentru creşterea grupului în viitor.

În ceea ce priveşte produsul hotelier, grupul intenţionează să includă unităţi de cazare noi ale Club Robinson în Turcia, Grecia şi Maldive. În ceea ce priveşte, brandul său Magic Life,  grupul afirmă că acesta înregistrează un rezultat foarte de ocupare şi intenţionează să îl extindă cu exportarea conceptului spre noi pieţe şi creşterea distribuţiei sale la nivel global.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply