Shadow

Norwegian navighează din nou după 500 de zile de suspendare din cauza pandemiei

După 500 de zile cu navele ancorate la sol, compania Norwegian Cruise Line (NCL) a ieșit din nou pe mare. ‘Norwegian Jade’ a fost prima navă din flota de 17 nave a NCL care a primit oaspeți de când a fost declarată pandemia de COVID-19 și compania de transport maritim a fost forțată să suspende operațiunile în martie 2020. ‘Jade’ navighează din nou și a făcut acest lucru pentru prima dată din portul Pireu din Atena

 

Până în noiembrie 2021, oaspeții care navighează la bordul itinerariului imersiv al insulelor grecești al Norwegian Jade se vor trezi într-o nouă destinație în fiecare zi și vor petrece între opt și nouă ore explorând unele dintre cele mai pitorești insule din Grecia, inclusiv luxoasa Creta, plina de viață Mikonos, istorica Rhodos și iconica Santorini.  

 

Președintele și CEO-ul companiei de transport maritim, Harry Sommer, a mărturisit că „primirea oaspeților și a echipajului nostru la bord a fost pentru mine unul dintre cele mai memorabile momente din cei peste 30 de ani de carieră”. 

Norwegian Jade își va avea sediul vara aceasta în portul din Atena.

 

Prezența navei Jade în Atena este parte dintr-o strategie pe termen lung de creștere a prezenței NCL în Europa, una dintre cele mai populare destinații de croazieră a companiei. Până în 2023, compania intenționează să poziționeze nouă nave în regiune, cu Norwegian Dawn, Epic, Escape, Gateway, Gem, Jade și Star programate să navigheze în Grecia. 

 

Primele călătorii ale Norwegian Jade spre insulele grecești s-au epuizat la scurt timp după ce am anunțat întoarcerea noastră pe mare„, a reamintit Sommer, care a profitat de ocazie pentru a anunța că, „cu o cerere atât de puternică, suntem încântați să extindem oferta noastră în Grecia cu șapte nave până în 2023„. 

 

Jade este prima navă care a reinițiat călătoriile ca parte a eforturilor companiei de a reveni pe mare. 

 

Pe 7 august 2021, Norwegian Encore va fi prima navă care își va reveni în serviciu din Statele Unite, odată ce va debuta în Seattle pentru sezonul său inaugural de croazieră în Alaska

 

Reluarea croazierelor va fi precedată de protocoale de sănătate și siguranță care includ ca întreg echipajul și toți pasagerii trebuie să fie complet vaccinați pentru a începe călătoriile până pe 31 octombrie. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.