Shadow

New York confiscă șapte autoutilitare oferite ca spații de cazare pe Airbnb

Gazdele Airbnb au prezentat ocazional acomodări „originale și unice”, dar ceea ce a găsit NYPD în Manhattan nu are nume. Corpul de securitate a interceptat și confiscat șapte autoutilitare, parcate pe diferite străzi din cartierul central din New York, care au fost oferite ca și cazări de închiriere pe platformă, așa cum a raportat biroul șerifului orașului. 

„Agenții Patrulei de Drumuri ai Șerifului au fost ocupați săptămână trecută cu confiscare a șapte autoutilitare presupuse frauduloase și înregistrate ilegal, care erau folosite ca închirieri Airbnb pe diferite străzi din Manhattan”, se arată într-o scurtă declarație publicată prin contul de Twitter al poliției din New York publicat de New York Post.

Poliția din New York retrage autoutilitare.

Aceste cazări mobile au fost închiriate la prețuri sub 100 USD (85,5€) pe noapte. O autolitară, situată în cartierul East Village din sudul Manhattanului, a fost anunțată ca fiind glamping: „rulota spațioasă în New York”, care include o cameră, un pat și o baie comună pentru trei oaspeți.

Potrivit anunțului deja retras, această autoutilitară a avut un punctaj de 4,67 din 5, din 78 de evaluări.

„Îmi place să călătoresc și să explorez lumea. Sunt un fan al caselor mici și unice. Sper să împărtășesc o parte din experiența vieții în dubă cu toți călătorii!”, afirmă gazda atunci când oferă cazare.

Așa era anunțul furgonetei.

După detectarea acestor vehicule prin camerele lor de circulație, poliția a verificat căteva aspecte neregulate care, cum ar fi faptul că înmatricularea și înregistrarea expirase în urmă cu cinci ani, precum și plăcile din New Jersey au expirat cu mult timp în urmă, unele se întorc înapoi în anul 2000.

În urma anchetei, biroul Șerifului din New York a confiscat șapte vehicule, dintre care cinci în East Village.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.