Un mini-aeroport are cea mai extinsă reţea feroviară din lume (video)

Situat în Hamburg, un aeroport în miniatură din Germania, cel mai mare din lume pentru modelele la scară, fascinează prin realismul său. Peste 40 de tipuri de aeronave aterizează şi decolează de pe singurul terminal din lume unde nici un zbor nu are întârziere. În plus, are cea mai extinsă reţea feroviară. Împreună, ele ocupă 1.300 mp, o suprafaţă pe care se deplasează într-o armonie perfectă intermodală peste o mie de trenuri, avioane, maşini şi vapoare. O minune a lumii, în miniatură.

Miniatur Wunderland (ţara minunilor a miniatuilor) a devenit o adevărată Meca pentru iubitorii de modelare din întreaga lume cara călătoresc în Hamburg, Germania pentru a cunoaşte cele mai elaborate şi cele mai folosite construcţii la scară din lume, aşa cum informează Infobae.

Aeroportul imaginar “Knuffigen” nu are nimic de invidiat la terminalele din principalele capitale ale lumii, cu excepţia faptului că dimensiunea sa, care din motive evidente, este infinit mai mică. Cel mai mic aeroport din lume are o dimensiune de 150mp şi este cea mai nouă secţiune a Miniatur Wunderland. Construcţia sa a durat şase ani de muncă, 150.000 de ore de muncă si o investiţie de mai mut de patru milioane de euro.

De asemenea, este cea mai secţiune a Miniatur Wunderland, care are cea mai mare reţea feroviară din lume, construită mai devreme, are mai mult de 900 de trenuri şi numărul  enorm de 12.000 de vagoane.

În următorul videoclip, cel mai mic aeroport din lume.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply