Marriott lansează o platformă pentru ca detailiştii să aibă acces la inventarul său

MarriottWholesalers.com este numele platformei pe care Marriott International a prezentat-o pentru ca agenţiile detailiste, operatorii şi companiile de marketing de destinaţie să aibă acces în timp real, la disponibilitatea şi tarifele hotelurilor sale în întreaga lume. Pentru dezvoltarea acestei soluţii de tehnologie, compania a încheiat un parteneriat cu Sabre Hospitality Solutions.  

Marriott lucrează cu peste 3.000 de firme detailiste şi suntem dornici să modernizăm procesul pentru a colabora cu detailiştii. MarriottWholesalers.com oferă o selecţie mai largă de produse hoteliere la cele mai bune preţuri, şi le permite să se concentreze pe deservirea calatorului de leisure”, explică Drew Pinto, vicepreşedinte senior de Distribuţie, după evidenţierea “experienţei şi capacităţii”, pe care o va oferi Sabre ca furnizor de tehnologie.

Marriott lansează o platformă pentru ca angrosiştii să aibă acces la inventarul său

Lanţul susţine că cu această nouă platformă va reuşi înlocuiască procesele depăşite pentru contracte, accesul la inventar şi rezervările de camere de hotel”.

În MarriottWholesalers.com, detailistii autorizati vor putea cunoaşte tarifele şi disponibilitatea în cele peste 4.200 de propietăţi, şi astfel “să creeze pachete personalizate pentru clienţii lor”. toate rezervările sunt confirmate on-line şi instantaneu.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply