Shadow

Cea mai mare OTA europeană și Grupul IAG își unesc forțele pentru distribuția cu NDC

Grupul de agenții online eDreams Odigeo a anunțat săptămâna trecută semnarea unui acord cu New Distribution Capability (NDC) cu British Airways și Iberia, parte a IAG. Este o alianță între giganții europeni pentru adoptarea acestui sistem tehnologic ca formulă de a oferi cea mai diversă și completă ofertă de produse de transport aerian. 

 

Acordul strategic include cele patru branduri de agenții de turism ale eDreams Odigeo (eDreams, Opodo, Travellink și Go Voyages) și companiile aeriene ale grupului IAG, British Airways și Iberia. Acest lucru va permite călătorilor din întreaga lume să acceseze 268 de destinații prin acest sistem de vânzări de zboruri. 

 

Acordul de distribuție dintre eDreams Odigeo și British Airways și Iberia va permite utilizatorilor săi să acceseze o ofertă mai diversă atunci când va rezerva zboruri. Prin tehnologia NDC, călătorii din întreaga lume vor beneficia de o mai mare flexibilitate, tarife mai competitive și o personalizare mai mare în călătoriile lor. În plus, acordul lor NDC va optimiza alternativele de călătorie afișate pe platformele brandurilor în funcție de preferințele utilizatorilor și la va oferi o experiență mai bună. 

 

Pablo Caspers, Chief Air Supply Officer al eDreams Odigeo, a asigurat că „în calitate de una dintre cele mai mari companii de turism online, angajamentul nostru este de a îmbunătăți continuu oferta noastră de produse pentru a garanta cele mai înalte niveluri de satisfacție a clienților, așa că suntem încântați pentru consolidarea parteneriatului cu unul dintre cele mai importante grupuri de transport aerian din lume. Drept urmare, clienții nostri vor beneficia de o experiență îmbunătățită de rezervare și călătorie, împreuna cu opțiuni de zbor mai competitive. Împreună, așteptăm cu nerăbdare să continuăm să impulsionăm inovația tehnologică pentru a beneficia de clienții noștri comuni”. 

 

„NDC este cel mai avansat model de distribuție, iar acest acord cu eDreams Odigeo reprezintă o oportunitate excelentă de a consolida colaborarea noastră cu agențiile turism”, a comentat Miguel Henales, Directorul Digital Business & Direct Sales al Iberia. „Prin acest canal, vom putea pentru a ajunge la un număr mai mare de clienți cu toate produsele Iberia și cu toate avantajele oferite de NDC”. 

 

În cele din urmă, Katy Cardwell, șeful departamentului de distribuție și plăți al British Airways, a explicat că „prin acest parteneriat, mai mulți clienți vor beneficia de conținutul NDC exclusiv al British Airways, cum ar fi opțiuni suplimentare de tarif și servicii auxiliare. Această colaborare demonstrează concentrarea și investiția noastră continue în oferirea unei soluții API a British Airways robustă și scalabilă atât pentru parteneri cât și pentru clienți”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.