Shadow

Lionel Messi își va deschide hotelul din Andorra în februarie 2023

În februarie 2021, Lionel Messi era în căutarea unui hotel in Andorra pentru a se dezvolta în sector mână în mână cu Majestic Hotel Group, iar doi ani mai târziu își va deschide al șaselea sediu în vechiul hotel Casa Canut, deoarece în februarie 2023 MiM Andorra va începe să primească oaspeți

Hotelul care se va deschide în inima Andorrei nu este o construcție nouă, deoarece acolo a funcționat Hotelul A Casa Canut (31 de camere), care a suferit o reformă cuprinzătoare pentru a deveni primul hotel de 5 stele al fotbalistului.

MiM Andorra are 28 de camere distribuite în șase categorii (Deluxe, Superior, Privilege, Junior și Messi Suite), o zonă de wellness, sală de sport. La rândul său, va funcționa Fan’s restaurant by Nandu Jubany, care va oferi preparatele tale preferate ale lui Messi, bucătăria argentiniană, pizza cu aluat și haute cuisine.

MiM Andorra este al șaselea hotel pe care Lionel Messi l-a deținut și administrat de Majestic Hotel Group.

Lionel Messi a intrat în afacerile hoteliere în 2017, odată cu achiziționarea unui hotel de 4 stele în Sitges și de atunci lanțul familiei Soldevila-Casals gestionează unitățile. Utlima sa deschidere, înaintea celei din Andorra, a fost pe Costa del Sol: MiM Sotogrande Club Marítimo are 45 de camere.

A se citi și:

Acesta este hotelul lui Messi Mallorca, emblemă a arhitecturii sustenabile

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.