InterContinental va deschide zece hoteluri în Germania în 2019

InterContinental Hotels Group (IHG) a anunţat un acord multiplu cu Interstar pentru a deschide zece hoteluri în Germania în termen de cinci ani, sub formă de francize, aşa cum a informat lanţul într-un comunicat.

Aceste incorpări vor avea sprijinul celor două branduri ale grupului hotelier, Holiday Inn şi Holiday Inn Express, adăugând aproximativ 1.700 de camere al portofoliul IHG, care vor fi adăugate la cele 4.000 deja disponibile în Germania.

Primul hotel care îşi va deschide porţile va fi Holiday Inn Frankfurt-Airport, cu 288 de camere într-o clădire nou construită, care va fi inaugurată în primul trimestru al anului 2016, conectând oaspetele cu terminalul doi al aeroportului oraşului şi situat la 15 minute în metro de centrul oraşului.

InterContinental va deschide zece hoteluri în Germania în 2019

Vicepreşedintele asociat de Dezvoltare în Germania al grupului, Martin Bowen, subliniază că este pentru prima dată când se asociază cu Interstar pentru a gestiona hotelurile franciză ale brandului, şi că decizia arată “flexibilitatea cu care se lucrează cu partenerii pentru ca ambele părţi să câştige”.

Purtătorul de cuvânt al Interstar apreciază, de asemenea, aventura antreprenorială, apreciind brandul IHG ca fiind “cel mai popular în rândul familiilor”.

Anul trecut IHG a dublat numărul de contracte în Germania în comparaţie cu 2013, prin semnarea a 12 contracte cu parteneri noi şi deja existenţi. În prezent, are 62 de hoteluri deschise în această ţară şi 21 pe cale de a fi lansate.

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Leave a Reply