Însoţitorii de zbor ai Lufthansa continuă greva şi azi

Sindicatul UFO a extins greva însoţitorilor de zbor ai Lufthansa pentru marţea aceasta, 10 noiembrie, pentru zborurile de lung curier programate în aeroporturile din Frankfurt şi München şi toate zborurile din Düsseldorf; aşa cum confirmă compania aeriană într-un comunicat. Conflictul a început vinerea trecută, când Lufthansa a anulat 260 de zboruri.

Mai exact, greva însoţitorilor de zbor de marţea aceasta afectează toate zborurile de lung curier şi destinaţia cu plecarea şi sosirea în hub-ul din Frankurt programate între orele 4:30 şi 23:00: toate zborurile sale de lung curier; toate zborurile sale de însoţitori de zboruri cu sosirea şi plecarea în hub-ul sau din München programate între orele 5:00 şi 23:59 şi toate zborurile din şi spre hub-ul din Düsseldorf între orele 4:30 şi 23:00.

Însoţitorii de zbor ai Lufthansa continuă greva şi azi

Zborurile companiilor aeriene, care aparţin Grupului Lufthansa, Germanwings, Eurowings, Lufthansa CityLine, Air Dolomiti, Austrian Airlines, SWISS şi Brussels Airlines nu sunt afectate de oprirea activităţii de către însoţitorii de zbor ai Lufthansa, care vor funcţiona în conformitate cu programul.

Compania menţionează că “Lufthansa va depune toate eforturile pentru a minimiza impactul acestei acţiuni şi va informa pasagerii cu privire la schimbările din programul lor cât mai curând posibil”. Compania aeriană a recomandat, de asemenea, clienţilor săi să contacteze compania şi să verifice starea zborului pe site-ul companiei LH.com.

Ziua de grevă de lunea aceasta realizată de însoţitorii de zbor a obligat Lufthansa să anuleze 929 de zboruri şi a afectat 113.000 de pasageri.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply