Infographic: Cum utilizează millennials tehnologia în hoteluri

Millennials sunt obişnuiţi să utilizeze tehnologia în viata de zi cu zi, astfel încât doresc, de asemenea, să utilizeze dispozitive electornice în timpul sejurului lor la hotel. Un studiu recent al Oracle Hospitality, “Millennials şi hotelăria: Redefinirea serviciului”, relevă  în rezultatele sale cum 9.000 de tineri din opt ţări utilizează tehnologia în hoteluri şi modul în care ar dori să o facă.

În infographicul de mai jos sunt prezentate cele mai relevante rezultate ale acestei cercetări:

– Ce utilizează millennials zilnic: 43% folosesc un computer, în comparaţie cu 87% care folosesc smartphone-ul, 72% un laptop şi 37% iPad sau tableta.

– Conţinutul de divertisment în cameră: 36% doreşte să aibă acces la propiul conţinut, dar să aibă şi opţiunea de a plăti pentru conţinutul hotelului, dar numai 11% ar plăti.

– Cum utilizează telefoanele mobile în hotel: 94% îl utilizează la restaurant; 82% se conectează la wifi-ul unităţii; 52% doreşte să gestioneze programele sale de loialitate de pe dispozitivul lor mobil; 46% a rezervat o cameră de pe telefonul mobil, 20% l-a utilizat pentru a face check-in şi 12% pentru a comanda room service; în timp ce 13% a utilizat o aplicaţie a hotelului.

– Millennials angajaţii hotelului: 36% spun că este “rea” utilizarea tehnologiei din partea muncitorilor din sector, şi doar 15% confirmă că angajatorii apreciază comentariile personalului cu privire la tehnologia utilizată în unitate.

Informaţia de referinţă este disponibilă pe HotelNewsNow.

Fuente: HotelNewsNow.

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply