Infographic: aşa va fi camera de hotel a viitorului

Este clar că aplicaţiile celor mai recente progrese tehnologice şi schimbarea obiceiurilor clienţilor variază, şi mult, distribuţia şi dotarea camerelor de hotel. În acest sens, HotelNewsNow prezice cum vor fi acestea în 2020, fără mese sau căzi de baie. Camera viitorului nu va mai avea aceste elemente în favoarea unui nou concept de spaţiu şi upgrade-uri tehnologice noi.

Tableta. – Clienţii vor putea controla temperatura şi luminozitatea camerei sale de pe tabletă. De fapt, în NH Collection Eurobuilding cele patru camere Living Lab au o tabletă care comunică direct cu recepţia.

Bluetooth în oglindă. – Oaspetele va putea conecta tehnologia Bluetooth la oglinda din baie, unde va avea şi boxe, pentru a transmite conţinut.

Masa de lucru. – Nu vor mai exista mese de lucru în camere, pentru că cel mai probabil Millennials preferă să lucreze aşezat pe patul lui.

Centrale de Fitness. – Hotelierii vor răspunde la creşterea gradului de conştientizare a clienţilor săi pentru îngrijirea personală implementând în camere centre de fitness, care ar putea include o saltea de yoga, o minge pentru exerciţii şi greutăţi.

Infographic despre cum va arăta camera de hotel a viitorului, potrivit HotelNewsNow.

Infographic despre cum va arăta camera de hotel a viitorului, potrivit HotelNewsNow.

 

Nici scaun nici masă. – Nu va mai fi nevoie nici de scaun nici de masă, deoarece hotelurile nu vor oferi room service.

Arta digitilă. – Va exista mai multă artă digitală în camere, probabil proyectată pe televizior, ceea ce va permite schimbarea cu usurinţă a operelor şi crearea unei surse suplimentare de energie în cameră.

Dulap desconstruit. – Dulapul va fi desconstruit pentru a lucrurile mai expuse. Nu va mai fi nevoie să ascunzi nimic.

Sol fără mochetă. – Camerele vor avea doar suprafaţe de pardoseală rezistente deoarece asa camera pare mai curată decât cu mochetă.

Fără cada de baie. – Nu vor mai exista căzi de baie în camera hotelului a viitorului, doar duşuri.

 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply