Shadow

Hyatt: brandurile sale Independent Collection vor crește în lux și lifestyle

Hyatt își continuă strategia de creștere globală în brandurilor sale Independent Collection, adăugând la deschiderile sale recente o serie puternică de proiecte în dezvoltare până în 2025 în cadrul brandurilor The Unbound Collection by HyattDestination by Hyatt și JdV by Hyatt. Această colecție de branduri incorporează „hoteluri cu identități individuale”, nu întotdeauna independente, deoarece, deși majoritatea RVP-urilor sunt francizate, în The Unbound Collection există un mix de hoteluri francizate și administrate. Toate acestea, oferă călătorului modern experiențe îmbogățitoare de lux și lifestyle

Fiecare brand Independent Collection, așa cum a explicat managerul său global, Katie Johnson, „are unități diferite și unice care oferă experiențe concepute pentru fiecare ocazie în peste 100 de proprietăți din întreaga lume, de la apicultură la fața locului și yoga aeriană până la posibilitatea de îmbrățișare istoria locală”.

Hyatt, după cum a subliniat vicepreședintele său de dezvoltare și franciză, Jim Chu, „se poate lăuda cu cinci ani de creștere netă a camerelor”.

The Unbound Collection by Hyatt

Fiecare dintre cele 35 de unități The Unbound Collection by Hyatt este „o selecție curată de povești care merită colectate”. O selecție la care în 2022 s-au alăturat alte șapte „povești”, în Spania, Grecia, Panama, Statele Unite, Mexic și Japonia.

La Zambra, care s-a incorporat în luna septembrie la brandul The Unbound Collection by Hyatt, era vechiul Hotel Byblos din Malaga, care era închis de 12 ani.

Anul viitor intenționează să incorporeaze NUMU, un hotel de tip boutique cu 44 de camere în San Miguel de Allende (Mexic); Grand Hansa Hotel din Helsinki, prima proprietate Hyatt din Finlanda; un alt hotel boutique cu 41 de camere în Crans-Montana (Elvetia); o a doua proprietate în Tokyo; și până în 2025, Noor-Us-Sabah Palace, unul dintre cele mai vechi hoteluri din Bhopal (India), după o renovare amplă.

Destination by Hyatt

Destination by Hyatt este o colecție de peste 55 de hoteluri, stațiuni și reședinte individuale „unite printr-un angajament de a întruchipa adevăratul spirit al fiecărui loc”. În acest an, trei unități din Colorado, Sardinia și Regatul Unit s-au alăturat acestui angajament de a întruchipa adevăratul spirit al fiecărui loc”. În acest an, trei unități din Colorado, Sardinia și Regatul Unit s-au alăturat acestui angajament; la care din 2023 se va adăuga stațiunea Banyan Cay Resort Golf cu teren de golf, care va marca intrarea brandului în Florida; și The Grand Resort Qingchengshan, în China, la mai puțin de două ore de Chengdu.

JdV by Hyatt

JdV by Hyatt oferă o colecție de peste 20 de hoteluri independente, o adevărată reflectare a cartierelor urbane care le găzduiesc. Adoptarea numelui de brand (Joie de Vivre), invitând oaspeții și localnicii, să trăiască momentul și să sărbătorească bucuria vieții”.

Cele mai recente știri despre Hyatt:

Hyatt face o schimbare de identitate a brandului său AMR Collection

Hyatt achiziționează Dream Hotel Group pentru 289 de milioane de euro

În noiembrie, s-a alăturat colecției Episode Hsinchu, în Taiwan; înainte ca The Pell să facă același lucru anul viitor, primul brand Rhode Island, la câteva minute de Newport; și FirstName Bordeaux, în acest oraș-port istoric francez. FILA House este programată să se deschidă în Shanghai până în 2024, prima unitate din lume a brandului de îmbrăcăminte sport.

La rândul său, hotelul Ronil, construit pe 1,6 hectare, se va alătura altor trei Hyatt-uri din regiunea indiană Baga: Alila Diwa Goa, Grand Hyatt Goa și Hyatt Centric Candolim Goa. Deja pe continentul nostru, Hyatt crește în Europa Centrală datorită Lindner Hotels, ceea ce va însemna incorporarea a peste 30 de hoteluri și 5.500 de camere, majoritatea în portofoliul JdV by Hyatt, și este de așteptat să se alăture World of Hyatt într-un viitor apropiat.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.