Shadow

Hyatt achiziționează Dream Hotel Group pentru 289 de milioane de euro

Hyatt Hotel Corporation a încheiat un acord pentru achiziționarea Dream Hotel Group, inclusiv cele trei branduri ale sale, pentru un total de 300 de milioane de dolari (aproximativ 289 de milioane de euro). Tranzacția este supusă condițiilor obișnuite și este de așteptat să încheie în următoarele luni. Lanțul va adăuga peste 1.700 de camere la portofoliul său unități lifestyle

Această achiziție continuă strategia de creștere începută în 2018 cu achziționarea Two Roads Hospitality, care a continuat în 2021 cu achiziționarea Apple Leisure Group și anul acesta cu acordul de colaborare exclusiv cu German Lindner Hotels AG, pentru a crește prezența brandului Hyatt în Europa.

Mai multe informații despre tranzacțiile menționate

Hyatt finalizează achiziția Apple Leisure Group

Hyatt crește în Europa în colaborare cu Lindner Hotels

Operațiunea presupune achiziționarea brandurilor Dream Hotels, The Chatwal Hotels și Unscripted Hotels, cu unități deschise, și în curs de dezvoltare, în America, Europa și Asia. În total, incorporează 12 hoteluri de stil de viață administrate sau în franciză și alte 24 de acorduri de management pe termen lung semnate pentru hoteluri care se așteaptă să se deschidă în viitor. Noile branduri se vor alătura programului de loialitate World of Hyatt.

Dream Nashville.

La încheierea tranzacției, Hyatt va plăti un preț de bază de achiziție de 125 de milioane USD (120,8 milioane EUR) și alte 175 de milioane USD (169 milioane EUR) în următorii șase ani, pe măsură ce se vor deschide.

Achiziția va extinde prezența brandului Hyatt pe piețele cheie, inclusiv Nashville, Hollywood, South Beach, Durham, mai multe locații din New York și una in Catskills. Contractele semnate reprezintă destinații strategice suplimentare, inclusiv Las Vegas, Saint Lucia și Doha, precum și cinci hoteluri din Mexic.

Integrarea companiilor

Fondatorul Dream Hotel Group, Sant Singh Chatwal, va continua să dețină patru hoteluri deschise, iar două se vor alătura portofoliului Hyatt. CEO-ul Dream Hotel Group, Jay Stein, se va alătura Hyatt în calitate de șef al Dreams Hotel pentru a ghida integrarea brandurilor Dream Hotel Group în portofoliu, asigurându-se că ADN-ul unic al fiecărui brand este păstrat.

În plus, directorul de dezvoltare Dream Hotel Group, David Kuperberg, se va alătura ca director de dezvoltare Dream Hotels; în timp ce COO Michael Lindebaum va servi ca COO global al Dream Hotels.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.