Hotelurile premiate la European Hospitality Awards 2014

În luna noiembrie a avut loc a cincea ediţie a European Hospitality Awards, la Hurlingham Club din Londra.

Câştigătorul absolut al European Hospitality Awards, ales dintre toţi câştigătorii, a fost hotelul Rosewood London, care a primit, de asemenea, premiul pentru cea mai bună deschidere a anului după renovarea sau transformarea clădirii; ca hotelul verde al anului a fost premiat Inspira Santa Marta, din Lisabona; Grace Cafayete, în Argentina, a fost ales hotelul internaţional din 2014; şi cu cea mai bună inovare în serviciu, The Emblem Prague.

Meliá Viena a primit premiul pentru “Cea mai bună deschidere de nouă construcţie”Ushuaïa Ibiza Beach Hotel a fost premiat la categoria “Cea mai bună utilizare a tehnologiei”. Nu este surpinzător acest premiu având în vedere că Palladium Hotel Group optează pentru inovarea permanentă ca un element de diferenţiere. Dovada în acest sens este tehnologia wearable aplicată în Ushuaïa şi noul Hard Rock, cea mai recentă inovaţie. În timp ce, ABaC Restaurant & Hotel a fost recunoscut ca “Cel mai bun restaurant de hotel”, având ca protagonist pe chef Jordi Cruz.

Ushuaïa Beach Hotel a fost premiat la categoria ‘Cea mai bună utilizare a tehnologiei’.

Ushuaïa Beach Hotel a fost premiat la categoria ‘Cea mai bună utilizare a tehnologiei’.

În ceea ce priveşte instalaţiile, cel mai bun suite a fost cel al hotelului Conrad Algarve; cel mai bun spa cel al hotelului Lanserhof Tegernsee, în Germania; iar cel mai bun bar a fost desemnat Cuckoo’s Nest al Radisson Blu Riverside Hotel, din Gothenburg.

În ceea ce priveşte personalităţile, că hotelierul anului a fost distins Eric Toren, de la The Toren Hotel; şi în semn de recunoaştere a unei întregi vieţi în comunitatea hotelieră a fost recunoscută activitatea lui Sir Rocco Forte, de la Rocco Forte Hotels. Iar Gabriel Escarer, de la Meliá Hotels International a fost distins ca CEO-ul anului.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply