Hotelurile şi dispozitivele mobile stimulează creşterea rezervărilor pentru OTA

Agenţiile online observă o creştere a rezervărilor lor în Statele Unite şi o creştere a cotei lor de piaţă, bazându-se mai ales pe vânzările de sejururi hoteliere şi, în general în cele realizate prin intermediul dispozitivelor mobile. Ca urmare, procentul de afacere al furnizorilor arata o tendinţă descendentă, potrivit unui raport elaborat de PhoCusWright

Cota de piaţă a OTA va creşte de la 39% în 2016 la 41% în 2020, ajungând la 81.400 milioane de dolari în rezervări brute. Hotelurile reprezintă peste jumătate din vânzările pe piaţa internă şi vor continua să crească în următorii ani, deoarece agenţiile se concentrează asupra acestui segment şi îşi extind inventarul hotelier.

Dispozitivele mobile duc, de asemenea, la creşterea rapidă a OTA şi reprezintă mai mult de un sfert din rezervările brute, în timp ce se aşteaptă să atingă 40% din cifra sa de afaceri în 2020, dublându-si volumul în şase ani.

Hotelurile şi dispozitivele mobile stimulează creşterea rezervărilor pentru OTA

În 2016, cota sa de piaţă a fost de 55% şi era estimat că va ajunge la 57% în 2017, deoarece acestea continuă să aibă resurse mai bune pentru a creşte în acest domeniu.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply