Shadow

Hotelbeds s-a aliat cu Traveltek pentru distribuția globală de croaziere

Hotelbeds a anunțat un acord de distribuție cu Traveltek, furnizori globali de tehnologie, pentru sectorul de croaziere. Începând din luna septembrie, Traveltek Cruise API este disponibil pentru cei 60.000 de clienți ai Hotelbeds, din care fac parte companii de turism B2B din întreaga lume, prin portofoliul de produse al companiei complementar Beyond the Bed al Hotelbeds, care include și transferuri, activități, parcuri tematice, excursii de mai multe zile și închirieri auto. 

 

API-ul de croaziere al Traveltek oferă acces la peste 30 de linii de croazieră care sunt disponibile pentru a rezerva direct.

 

Javier Arévalo, Director General al Beyond The Bed la Hotelbeds, comentează: „Deoarece croazierele încep să navigheze din nou și mulți călători rezervă croaziere pentru 2021, am considerat că este esențial să oferim celor 60.000 de vânzători de călătorii B2B la nivel mondial ai noștri accesul la acest segment important”. 

Directorul General al Beyond The Bed, Javier Arévalo.

 

„După o analiză atentă a pieței”, adaugă Arévalo, „credem că API-ul de croaziere al Traveltek oferă cea mai bună și mai exclusivă gamă de produse de croaziere disponibile și că tehnologia sa de ultima generație este adaptată nevoilor partenerilor noștri care se conectează la API-ul nostru”. 

 

Directorul General al Traveltek, Mal Barritt, a comentat la rândul său: „Suntem încântați să colaborăm cu un astfel de brand de călătorie B2B bine stabilit și recunoscut. Știu că API-ul nostru de croazieră va putea satisface nevoile actuale și viitoare ale celor 60.000 de vânzători de călătorii B2B ai Hotelbeds”. 

 

„Deși industria a fost puternic provocată, redresarea merge încet, iar Hotelbeds se află într-o poziție foarte bună pentru a profita de această recuperare”, spune Barritt.

Directorul General al Traveltek, Mal Barritt.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.