Hilton Worldwide lansează un nou brand: Tapestry Collection

Hilton Worldwide a lansat un nou brand hotelier de hoteluri independente: Tapestry Collection. Acesta este al 14-lea brand al companiei şi cea de-a doua colecţie după prezentarea Curio în 2014. (A se vedea ştirea Hilton lansează noul brand hotelier Curio)

Premiera noului brand va avea loc în Statele Unite în unităţi situate în Suracusa, Chicago, Nashville, Warren, Hampton, şi Indianopolis. Hilton, care se aşteaptă ca conversia primului hotel sub noul brand să fie gata pentru al treilea trimestru, spune că poartă discuţii cu alt 35 de propietăţi.

Lanţul american a decis să adauge încă un brand la lista lor lungă după ce a ascultat comentarii de la clienţi si ale propietarilor şi cu scopul de a atrage pe cei mai tineri.

Hilton Worldwide lansează un nou brand: Tapestry Collection

“Lansarea Tapestry Collection by Hilton extinde strategia de creştere dovedită de Hilton, care se concentrează pe dezvoltarea brandurilor clar definite organic pentru a creşte prezenţa noastră la nivel mondial, a crea mai multe opţiuni de hotel pentru oaspeţii existenţi”, a declarat Cristopher J. Nasseta, preşedinte şi CEO al Hilton.

Tapestry este ceea ce industria hotelieră numeşte un brand soft. Este vorba de colecţii de hoteluri independente, care îşi păstrează propiul nume şi conducerea, dar îndeplinesc standardele societăţii-mamă şi beneficiază de programele de loialitate, de canalele de distribuţie şi comercializare. Multe lanţuri hoteliere au decis în ultimul timp să lanseze branduri de acest tip, iar acum s-a alăturat Hilton. “Tapestry Collection by Hilton ne va permite să oferim cei mai bun din ambele lumi ale călătorilor care doresc o experienţă de hotel independent, dar care doresc şi consecvenţa şi liniştea pe care o aşteaptă de la Hilton”, asigură preşedintele companiei hoteliere.

Hilton a lansat mai multe branduri în ultimul deceniu, inclusiv Home2 Suites by Hilton în 2009, Curio şi Canopy by Hitlon în 2014 şi Tru by Hilton în 2016. Împreună ele au adăugat companiei mai mult de 20.000 de camere.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply