Shadow

Hilton lansează un nou brand specializat în întâlniri și evenimente

Hilton a anunțat lansarea a Signia Hilton, un nou brand hotelier specializat în evenimente și întâlniri care „vizează transformarea industriei pentru profesioniștii și călătorii sofisticați de business prin includerea tehnologiilor și designului avangardist în toate aspectele experienței oaspeților”. 

Feluri de mâncare la cină de creație, camere cu design avangardist și serviciile de wellness premium vor fi semnele distinctive ale Signia, noul brand a lui Hilton. Lanțul își propune să ajungă la un nou standard pentru calatoriile care combină afacerile și plăcerea.

Signia Hilton este noul brand specializat în reuniuni și evenimente de standard înalt.
Signia Hilton este noul brand specializat în reuniuni și evenimente de standard înalt.

„Suntem mai concentrați decât oricând pe oferirea de experiențe excepționale tuturor oaspeților noștri, ceea ce include evoluția unor astfel de experiențe pentru a răspunde nevoilor în schimbare”, a declarat Cristopher J. Nassetta, președinte și CEO al Hilton, într-o declarație.

„Suntem mândri să lansăm Signia Hilton, care reflectă spiritul nostru inovator și ridică nivelul a ceea ce înseamnă a oferi un serviciu de ospitalitate cu adevărat inspirat de client„, a spus el.

Cu un minim de 500 de camere și 3.500 de metri pătrați de spațiu flexibil pentru evenimente și întâlniri, fiecare hotel Signia Hilton va căuta să se poziționeze ca unic pentru calitatea serviciilor sale, designul și funcționalitatea spațiilor sale, restaurante de autor, spa și sală de sport inovatoare. 

Caracteristicile Signia Hotel au fost compuse „datorită comentarilor celor mai apreciați profesioniști din sectorul de meetings, proprietari, constructori și oaspeți”, a declarat David Marr, vicepreședinte senior și director global al Brandurilor de Servicii Complete al Hilton.

Primele hoteluri ale brandului, în Statele Unite, vor fi Signia Hilton Orlando Bonnet Creek, Signia Hotel Atlanta și Signia Hotel Indianapolis.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.