Hilton încheie un parteneriat cu Uber

Uber şi Hilton Worldwide au semnat un acord de colaborare pentru a oferi clienţilor care se cazează în hotelurile lanţului facilităţi pentru a se deplasa prin oraş, a informat site-ul de transport P2P într-un comunicat.

Aşa cum a informat lanţul pe site-ul său, acordul cu Uber le va permite clienţilor săi să se deplaseze mai uşor prin oraşele în care se află hoteluri sale şi, în acelaşi timp, să fie informaţi cu privire la restaurantele şi viaţa de noapte cele mai apreciate de către utilizatorii Uber, având acces la recenziile lor.

Totul se va realiza prin aplicaţia mobilă a lui Hilton, astfel încât clientul va putea cere un serviciu de transport Uber fără să părăsească această aplicaţie.

Hilton încheie un parteneriat cu Uber

“Prin acordul cu Uber, vom putea ajuta călătorii sa descopere locuri din oraş pe care le cunosc doar cei care trăiesc în ea”, după cum a menţionat directorul de aplicaţii mobile a lui Hilton, Rich Stefano.

Lanţul american începe astfel o relaţie contractuală cu o companie care este sub observaţia autorităţilor din întreaga lume, şi în special în Uniunea Europeană şi Statele Unite.

Aşa cum am informat în ştirea Uniunea Europeană va studia impactul lui Uber cu intenţia de a-l reglementa, săptămâna trecută s-a făcut cunoscut faptul că Comisia Europeană va începe o investigaţie despre piaţa de taxi şi servicii de închiriere de maşini cu şofer în statele membre, cu scopul de a determina dacă trebuie reglementate la nivel european servicii ca Uber pentru a asigura “condiţii de concurenţa echitabile” pentru “diferiţii actori de pe piaţa”. De asemenea, vor fi analizate plângerile făcute de start-up-ul de tehnologie împotriva Spaniei, Franţei şi Germaniei, ţări în care este interzisă utilizarea aplicaţiei uberPOP, stâlpul serviciilor sale.

Viitorul lui Uber a intrat de asemenea în dezbaterea politică din Statele Unite, deoarece companii precum Uber sau Airbnb, care se bazează pa aşa-numita economie de colaborare sau împărtăşită, vor avea un adversar dur dacă Hillary Clinton va fi aleasă ca următorul preşedinte al Statelor Unite în 2016, care se concentrează pe problemele legate de protecţia muncii.

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Leave a Reply