Hilton, printre cele mai bune 100 de companii pentru a munci

Hilton este una dintre cele mai bune 100 companii pentru a munci, potrivit ranking-ului Fortune 2017, care distinge companiile cu culturi excepţionale la locul de muncă. Situată pe locul 26, lanţul urcă 30 de poziţii faţă de anul precedent. 

“Ca o afacere a unor persoane care se ocupă de nevoile altor persoane, membrii echipei noastre sunt într-adevăr cheia succesului”, afirmă Cristopher J. Nassetta, preşedinte şi director executiv a lui Hilton. “Suntem mândri să le oferim sprijin membrilor echipei noastre, atât în vieţile lor personale cât şi profesionale, ca parte din angajamentul nostru de a fi cea mai ospitalieră companie din lume”.

Hilton, printre cele mai bune 100 de companii pentru a munci

În fiecare an, Fortune colaborează cu Great Place to Work pentru a identifica cele mai bune 100 de companii pentru a munci, într-un proces de selecţie care include un sondaj în rândul angajaţilor şi un chestionar detaliat despre practicile şi programele companiei.

Celelalte companii turistice care apar în acest clasament sunt: Hyatt (locul 32),  Marriott (33), Delta Airlines (63) şi Four Seasons (79).

Pentru a vedea lista completă a celor mai bune 100 de companii pentru a munci a lui Fortune în 2017, faceţi clic aici.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply