Shadow

Google lansează un nou metasearch pentru a rezerva și cumpăra experiențe

Rezerve with Google, un nou instrument care vă permite să faceți rezervări sau să cumpărați bilete în companiile locale care operează în zona în care este situat utilizatorul, a început să integreze oferta de operatori de turism, cum ar fi Musement (grupul TUI) sau Tiqets. Aceste acorduri vor permite comercializarea a mii de activități și atracții turistice prin acest nou metasearch. 

Rezerve with Google funcționează prin căutarea pe Google, Maps sau pe site-ul web al Rezerve with Google.

Acest sistem permite utilizatorului să caute, să facă rezervări și să plătească rezervările sau biletele fără a părăsi Google, fără a fi nevoie meargă pe alt site web. În plus, plata se face prin Google Play.

Cum funcționează

Potrivit Musement, atunci când utilizatorul începe căutarea activității selectate (de exemplu, „rute de biciclete”), va trebui să caute butonul „Cumpărați bilete” pe un perfil Google My Business (sau butonul „Orar” din Asistent), iar după apăsarea acestuia puteți vedea diferite opțiuni, alege numărul de intrări și plăți.

„Datorită parteneriatului cu Google, oferta operatorului Musement va fi accesibilă unui public mai larg decât oricând, care va putea ajunge mai rapid și direct”, susține compania grupului TUI.

Turiști vizitând La Pedrera, Barcelona.
Turiști vizitând La Pedrera, Barcelona.

Oferta multiplă

Prin Musement, 35.000 de produse a mii de furnizori de artă, sport, mâncare și vin, cultură și toate tipurile de excursii ghidate sunt comercializate.

„În curând vor fi adăugate 15.000 de experiențe suplimentare pentru destinațiile de soare și plaja, oferite de nouă companie mamă TUI DX„, adaugă compania.

Musement vinde activități și atracții a mii de destinații în peste 70 de țări.

Musement este satisfăcut pentru că „au fost aleși de Google ca parteneri inițiali în acest proiect ambițios”. 

Fabio Zecchini, directorul de tehnologie și co-fondatorul Musement, afirmă că „faptul că am fost aleși de către Google ca parteneri inițiali într-un proiect atât de ambițios confirmă rolul Musement ca una dintre cele mai avansate companii din sectorul turistic în ceea ce privește tehnologia în prezent”.

Și alte companii se înscriu

Pe de altă parte, într-o masă rotundă recentă organizată de Muzeul Thyssen din Madrid despre călătorul digital, un reprezentant al companiei Tiqets a subliniat faptul că această companie de bilete a fost, de asemenea, una dintre primele care a ajuns la un acord pentru a-și integra oferta cu Reserve with Google.

De asemenea, TripAdvisor negociază pentru a intra în noul metasearch de experiențe și activități creat de Google, a confirmat un reprezentant al acestui site.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.