Google: cine nu face clipuri video online nu există

Videoul online a înregistrat o creştere explozivă în pieţe mature, cum ar fi Statele Unite, unde din ce în ce mai multe companii îl folosesc ca o parte importantă a strategiilor lor de marketing. Google consideră că această resursă a devenit obligatorie, mai ales pentru a conecta anumite segmente de piaţă.

Potrivit eMarketer, cheltuielile de publicitate în videouri online vor ajunge la cifra de 7.700 de milioane de dolari în acest an, ceea ce înseamnă o creştere anuală de 30%.

Şi pe de altă parte, timpul vizualizărilor pe Youtube a crescut cu 50% de la an la an, aşa cum explică societatea-mamă, chiar Google.

În plus, videourile online pe platforme precum Youtube au ajuns în Statele Unite la mai multe persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani decât la orice televiziune prin cablu din ţară.

Deci, potrivit buletinului “Think with Google”, videoul online nu mai este lucrul bun pe care îl aveai în planul de medii, devenind un element obligatoriu în acţiunile de marketing.

Dar aşa cum avertizează Google, pe măsură ce responsabilii de marketing alocă mai mult şi mai mulţi bani pentru videourile online, riscul pariului creşte atunci când decizi unde şi cum să investeşti.

De ce video-marketing-ul este de neînlocuit potrivit lui Google. #shu#

De ce video-marketing-ul este de neînlocuit potrivit lui Google. Imagine Shutterstock.

 

Videouri pe dispozitive mobile

În plus, aşa cum explică Google în buletinul său de cercetare de piaţă, atunci când este vorba de vizionarea clipurilor video “telefonul mobil este un ecran mic dar puternic“.

În acest sens, pentru fiecare persoană care vede un video online prin intermediul PC-ului sau al unui televizor conectat la internet, există 1,4 utilizatori făcând acelaşi lucru prin intermediul smartphone-urilor, aşa cum arată cercetările efectuate.

În documentul PDF pe care îl puteţi descarcă mai jos este disponibil un infographic realizat de Google, în care explică cei cinci factori cheie pentru o corecta vizibilitate a videourilor online.

pdf_image  5 Factors of Video Viewability

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply