Shadow

GastroLab, restaurantul fostului proprietar de la DOMO, câștigă Premiul de Excelență al revistei americane Wine Spectator

Într-un context dificil pentru toate business-urile din HoReCa, GastroLab Piața Victoriei intră pe lista scurtă a restaurantelor care câștigă premiul “Best of Awards of Excellence”, oferit de revista americană Wine Spectator, specializată în vinuri de calitate, după ce anul trecut a fost distins cu “Awards of Excellence”, de aceeași publicație. Doar alte aproximativ 1.300 de restaurante din toată lumea au mai primit această distincție de prestigiu, iar premiul este oferit restaurantelor care acordă o atenție specială listei de vinuri oferită clienților. GastroLab Piata Victoriei și GastroLab Balvanyos Resort au peste 1.000 de etichete de vinuri din toată lumea, cu prețuri cuprinse între 25 și 4000 lei.

GastroLab, restaurantul fostului proprietar de la DOMO, câștigă Premiul de  Excelență al revistei americane Wine Spectator - PRwave - stiri afaceri,  stiri marketing, case studies, stiri PR

GastroLab Piata Victoriei în topurile de renume mondial

Deschis în urma cu nici 2 ani la Piața Victoriei în București, pe bulevardul Aviatorilor la nr. 8, restaurantul GastroLab a fost inclus pe lista celebrei reviste americane de lifestyle specializată în vinuri și gastronomie, Wine Spectator, la categoria “Best of Awards of Excellence”. Wine Spectator selectează în fiecare an restaurantele din toate colțurile lumii, care propun clienților cele mai interesante vinuri. Lista de vinuri se regăsește și la restaurantul GastroLab din incinta hotelului Balvanyos Resort din județul Covasna, o investiție de peste 10 milioane de euro a aceluiași om de afaceri.

În 2020 au fost selecționate 3.776 de restaurante din peste 82 de țări și regiuni viticole faimoase. Premiile oferite se împart în trei categorii, după cum urmează: Award of Excellence (entry-level), Best of Award of Excellence (second tiers) și Grand Award (highest). GastroLab a căștigat la cea de-a doua categorie, unde sunt incluse restaurante care oferă o selecție vastă de vinuri cu “vechime”, din multiple regiuni ale lumii.

 

Peste 1000 de etichete de vinuri în meniul GastroLab

Situat ultracentral, în inima Bucurestiului, restaurantul GastroLab Piata Victoriei este o destinație în sine pentru iubitorii de vinuri de pretutindeni, lista de vinuri depășind 1000 de etichete. Cea mai ieftină sticla de vin în restaurantul GastroLab Piata Victoriei costă 25 de lei, iar prețurile pot ajunge și la aproape 4000 de lei pentru un vin roșu sec din Toscana, un Masetto din 2013 de la Ornellaia, unul dintre liderii mondiali în materie de vinuri roșii.

Cele mai multe dintre vinurile de la GastroLab provin din Romania, dar există și o selecție importantă de vinuri din Europa, în primul rând din țări “clasice”, consacrate la subiectul oenologie – Italia, Franța, Spania, Portugalia, dar și altele, cum ar fi Austria, Germania, Grecia, Ungaria, dar și din așa zisa “Lumea Nouă”: SUA, Argentina, Chile, Australia, Noua Zeelanda și Africa de Sud. Toate produsele sunt atent selecționate de către proprietarii restaurantului împreuna cu “wine director”-ul și somelierul de succes Zoltán Szabó și prezentate într-un mod foarte bine organizat și atractiv vizual atât pe rafturile din lateralele locației, cât și în humidorul cu o temperatură controlată de 12 grade Celsius.

 

Experiența vinurilor bune este completată și de preparate gustoase, de inspirație secuiască, dar gătite în stil modern, reinterpretat, ce amintește mai degrabă de selecta bucătărie fusion-urban, cu jocuri de texturi și plating minimalist, atrăgător.

 

„Suntem foarte mândri de această distincție internațională pe care o primim pentru al doilea an la rând, ceea ce ne dă încredere să mergem mai departe și totodată să încercam să ne menținem poziția în top. Doar alte două restaurante din România au mai primit în 2020 această distincție, iar acest lucru cred că spune foarte multe despre proiectul nostru de suflet în care am investit multă energie, GastroLab”, a declarat Lorand Szarvadi, proprietarul celor 2 restaurante GastroLab.

Despre GastroLab Wine & Food Experience

GastroLab Wine & Food Experience este deținut de omul de afaceri Lorand Szarvadi și a fost deschis pe 10 noiembrie 2018. Restaurantul are 90 de locuri, iar cu terasele adiacente capacitatea ajunge la 150 persoane. Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 450.000 de euro. Lorand Szarvadi mai deține împreună cu soția sa, Zsuzana, și Balvanyos Resort, o proprietate recunoscută în turismul românesc, cu o istorie de aproape 40 de ani în ospitalitate. Aici se mai află alte 3 restaurante apreciate, dintre care restaurantul principal cu meniu internațional cu câteva accente tradițional-românești, GastroLab, corespondentul celui din Piața Victoriei și restaurantul Fork de “fine dining”, cu  meniuri gourmet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.