Două agenţii percep între 50.000 şi 100.000 de euro pentru a vedea rămăşiţele Titanicului

Ca întotdeauna există turişti care au destui bani, iar destinaţiile tradiţionale nu reuşesc să îi atragă. există agenţii conştiente de această problemă strigentă şi au decis să răspundă acestei cereri. Unele agenţii oferă călătorii în spaţiu şi altele în direcţia opusă. Mai recent, două agenţii vând călătorii pentru a te scufunda în fundul mării şi a vedea rămăşiţele Titanicului

Una dintre aceste agenţii este Blue Marble Private, care aşa cum indică brandul său, oferă călătorii exclusive la preţuri exclusive. Această agenţie cu sediul în Londra oferă pachete turistice pentru a te scufunda şi a vedea resturile Titanicului la preţuri între 97.000 şi 55.000 de euro. Succesul a fost remarcabil şi toate locurile primei călătorii (nouă), programată pentru 2018 au fost vândute. este deja programată pentru 2019 o altă călătorie pentru alţi nouă milionari capricioşi.

Pachetul include o călătorie de opt zile şi îmbarcarea se realizează în Terranova (Canada), pentru a se scufunda mai apoi într-un mic submarin dotat cu cea mai avansată şi uşoară tehnologie, care va coborî la 4.000 metri adâncime de apele oceanului până la rămăşiţele Titanicului, care îi aşteaptă acolo de 115 ani.

O altă agenţie care a văzut de asemenea o afacere în aceeaşi motivaţie “ştiinţifică” este agenţia californiană Bluefish, care oferă totuşi preţuri mai accesibile, mai potrivită pentru a doua treaptă a luxului. Aceasta percepe 60.000 de euro pentru o călătorie de două săptămâni, dar nu include zborul până la baza de îmbarcare.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply