Shadow

Disneyland Paris: primele imagini ale hotelului pentru supereroii Marvel

Construcția primului hotel dedicat universului eroilor Marvel al Disneyland Paris progresează cu viteză maximă. Destinația a împărtășit primele imagini ale Disney’s Hotel New York-The Art of Marvel în cadrul conferinței de educație virtuală IAAPA, unde a dezvăluit imagini sugestive ale holului, care găzduiește una dintre marile opere ale Marvel pe care vizitatorii o vor putea admira imediat ce va fi deschis publicului. La început, complexul turistic a planificat inaugurarea unității, o remodelare a hotelului Disney’s New York în această vară, dar criza COVID-19 a trunchiat această planificare.

Această unitate de cazare de 4 stele, care își propune să scufunde vizitatorii în universul Iron Man, Avengers și  Spider-Man printre altele, este inspirată de o galerie de artă modernă din New York, ca un tribut adus faimosului oraș, care găzduiește mulți dintre supereroii gigantului divertismentului și multi dintre artiștii care i-au creat.

Unitatea de cazare în stil Art Deco va găzdui lucrări care au marcat 80 de ani de istorie Marvel, precum și noi creații realizate exclusiv pentru hotel, potrivit companiei într-un comunicat.

În total, vor fi expuse peste 300 de lucrări create de peste 95 de artiști, ceea ce înseamnă că unitatea va găzdui una dintre cele mai mari colecții de artă Marvel din lume accesibile publicului larg. 

Hotelul, primul Disney din lume dedicat supereroilor Marvel, va oferi „confort contemporan și servicii personalizate” pentru a celebra cultura, energia și dinamismul unice ale New York-ului.

Primele imagini ale hotelului.

Astfel, coperțile de benzi desenate, postere, ilustrații de filme și chiar schițe originale „nemaivăzute până acum”, printre alte elemente, vor servi pentru a pătrunde în lumea eroilor iconici.

Lobby-ul.

Hotelul va avea 500 de camere și va incluide suites dedicate fanilor The Avengers și Spider-Man. Toate acestea, însoțite de o atmosferă inspirată de orașul New York și universul supereroilor, după cum a detaliat Disney anul trecut în timpul prezentării proiectului.

Josh D’Amaro, președintele Disney Parks, Experiences and Products, a participat la conferința IAPAA, unde a făcut bilanțul anului 2020 marcat de pandemie și a împărtășit unele dintre progresele companiei în acest an, cum ar fi proiectul hotelier de supereroi al Marvel.

„Deși nu ne-am fi putut imagina niciodată ce va aduce acest an companiei noastre, am învățat multe: cum să împărtășim acea magie specială a Parcurilor Disney cu fanii de acasă în timpul închiderii afacerilor noastre din întreaga lume; cum să reinventăm experiențele nostre în parcuri, stațiuni și magazine pentru a face față noilor provocări și cum, chiar și în mijlocul incertitudinii, să planificăm zilele care vor fi mai bune decât acum”, a reflectat el. 

Alte proiecte

Pe de altă parte, potrivit companiei, restul proiectelor de dezvoltare ale Dinseyland Paris continuă să avanseze, în special Avengers Campus și atracția Cars Route 66 Road Trip. „Aceste proiecte fac parte integrantă din transformarea parcului Walt Disney Studios”, a spus el.


În același fel, transformarea experienței vizitatorilor parcului continuă cu lansarea de noi caracteristici digitale și îmbunătățiri ale aplicației Disneyland Paris, care a fost, de asemenea, echipată cu un nou sistem de rezervare pentru restaurantele sale.

Una dintre cele mai recente inovații tehnologice implementate la Disneyland Paris este check-in-ul online, pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor, subliniază el.

În mod similar, parcul a lansat recent Standby Pass, care permite optimizarea timpului la cozi și beneficierea de celelalte experiențe oferite în parcul Disney.

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.