Shadow

Disney Cruise Line va cere vaccinare completă de la 5 ani în sus

Toți pasagerii, cu vârsta peste 5 ani, trebuie să fie vaccinați pentru a se îmbarca la o croazieră Disney Cruise LineMăsura va intra în vigoare pe 13 ianuarie 2022, în cadrul unui plan de relansare treptată a croazierelor. Până acum, compania de transport maritim a cerut ca toți cei peste 12 ani să fie imunizați. Compania susține că cererea se bazează pe decizia Centers for Disease Prevention Control (CDC) din Statele Unite, care a autorizat vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. 

 

Pe 29 octombrie, Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat aplicarea vaccinului dezvoltat de Pfizer-BioNTech pentru persoanele cu vârsta peste 5 ani. În acest fel, aproximativ 28 de milioane de copii din SUA pot fi imunizați. Copiii primesc, de asemenea, două doze, la distanță de 3 săptămâni, dar este o doză mai mică (10 micrograme) decât cea utilizată pentru persoanele cu vârsta de 12 ani sau mai mult (30 de micrograme).

 

„Astăzi, Disney Cruise Line continuă să solicite tuturor oaspeților să fie complet vaccinați împotriva COVID-19 în momentul navigării, așa cum este definit de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA. Aceasta va fi o cerință pentru toți oaspeții (SUA și Internațional) 5 ani sau mai mult pentru călătoriile care încep pe 13 ianuarie 2022”, a relatat aceasta pe site-ul său. 

 

Compania a indicat că pasagerii care nu au fost imunizați din cauza vârstei, trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ (achitat de oaspete) făcut cu 72 și 24 de ore înainte de data plecării. Copiii cu vârsta de 4 ani sau mai mici vor trebui să fie supuși unui test PCR rapid sau de laborator și „testele rapide cu antigen nu sunt acceptabile”

 

Disney Cruise clarifică faptul că „oaspeții cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani pot îndeplini această cerință de testare, în loc să fie vaccinați complet, pentru călătoriile care pleacă înainte de 13 ianuarie 2022”. 

Barca Disney Wish.

 

„Pe măsură ce navigăm din nou sănătatea și siguranța oaspeților noștri și a membrilor echipajului este o prioritate de vârf. Accentul nostru continuă să fie să ne operăm navele într-un mod responsabil, care continuă să creeze magie la bord pentru toată lumea”, comentează compania, amintind că își reia navigația treptat și în faze. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.