Destinaţiile cu cea mai bună relaţie valoare-preţ pentru rezervările online

Agadir din Maroc este destinaţia care oferă cea mai bună valoare pentru preţ în 2015, potrivit unui raport elaborat de agenţia online britanică On the Beach.

Aceasta este urmată de Malta la categoria de 5 stele, Algarve, pe locul patru Hammamet în Tunisia şi pe al cincilea Paphos în Cipru.

Spania iasă în evidenţă la categoria de 3 stele cu trei destinaţii spaniole în Top 5, Costa Brava, Malaga şi Alicante. Pe primele locuri la această categorie se află şi Algarve şi Halkidiki în Grecia.

Costa Brava iasă în evidentă la mai multe categorii. #shu#.

Costa Brava iasă în evidentă la mai multe categorii. Imagine Shutterstock.

 

În ceea ce priveşte resort-urile all-inclusive, Malta este cea care oferă cea mai bună valoare pentru bani, urmată de Costa Brava, Creta, Hammamet şi Algarve.

Raportul semnaleaza că unele modificări de categorie favorizează economisirea. Astfel, indică faptul că în Malta reforma unui hotel de 3 stele care va trece la 4 stele va permite totuşi o reduce a cheltuielilor de 45%, în timp ce în Menorca se va putea economisi 24% cu scăderea de la 3 la 2 stele a unui hotel.

Această evaluare este derivată din datele privind costurile din 2014, cu toate că nu reflecta posibilele fluctuaţii de schimb valutar care ar putea afecta acest an.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply