Shadow

Deschiderea Disneyland în Shanghai stabilește pașii pentru Franța și SUA

Disneyland Shanghai s-a redeschis după ce timp de trei luni a fost închis din cauza Coronavirusului, devenind primul parc tematic al companiei americane care își va relua activitățile și, prin urmare, cel care va conduce drumul către restul facilităților deschise în Franța, Statele Unite și Asia. Biletele scoase la vânzare online vinerea trecută s-au vândut în câteva ore. 

 

Parcul tematic din Shanghai s-a redeschis cu o capacitate limitată la 30% din capacitatea sa zilnică stabilită de guvernul chinez și cu măsuri de securitate precum menținerea distanței fiziceutilizarea obligatorie a măștilor și controale de temperatură pentru vizitatori și angajați. 

 

Într-o declarație, Disney a menționat că „se vor stabili noi măsuri și proceduri, inclusiv deschiderea cu asistență limitată” și „distanțarea socială la cozi, restaurantelor, vehiculelor pentru plimbare și la alte instalații din parc”. Prin urmare, în parcul din Shanghai, au fost pictate benzi galbene la intrări pentru a menține distanța dintre vizitatori la cozi, a crescut și frecvența de curățare și dezinfectare a instalațiilor

Președintele și directorul general al Shanghai Disney Resort, Joe Schott, a declarat în comunicat că „atunci când va fi timpul potrivit”, alte parcuri ale companiei „vor putea să primească din nou oaspeții”

 

Scott le-a spus reporterilor că este încrezător că deschiderea „va servi ca un far în întreaga lume și că va oferi oamenilor speranța și inspirație”

 

Parcul Disney din Shanghai, precum cel din Hong Kong, s-a închis pe 25 ianuarie, la două zile după ce China a închis orașul Wuhan și a izolat milioane de oameni pentru a încerca să reducă propagarea virusului. Cel din Tokyo a fost închis, de asemenea, în februarie, iar cele din Europa și Statele Unite în martie.

 

China a deschis în ultimele zile muzee și atracții turistice, cum ar fi Orașul Interzis din Beijing, dar ține în continuare alte spații de divertisment, cum ar fi cinematografele sau popularele karaoke. 

 

Săptămâna trecută, Disney a anunțat că profiturile sale au scăzut cu 91% în ultimul trimestru din cauza pandemiei, ceea ce a însemnat o reducere a profiturilor înainte de impozite de 1,4 miliarde de dolari

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.