Shadow

Se deschide primul hotel specializat în eSports în Japonia, e-ZONe

Segmentarea este mai importantă ca niciodată pentru a răspunde în mod adecvat la gusturile și nevoile nișelor foarte specifice ale cererii. O dovadă în acest sens este primul hotel specializat în eSports din Japonia, e-ZONe, deschis pe 3 iulie în orașul Osaka cu trei luni de întârziere din cauza pandemiei coronavirusului și printre măsurile de securitate pentru prevenirea infecțiilor. În 2016 a deschis deja un hotel în Amsterdam pentru fanii jocurilor video. 

 

Noul hotel este situat în zona Nihombashi din Osaka, cartierul electronic al orașului unde, așa cum a dezvăluit un reprezentant al complexului agenției Efe, aceștia intenționeaza să „organizeze turnee, convenții sau întâlniri ale echipelor profesionale și de amatori, precum și evenimente promoționale ale magazinelor”. 

Fațada noului hotel seamănă cu un calculator cu lumini led.

 

Având un design dreptunghiular și decorațiuni interioare ți exterioare care ar putea aminti un turn de computer cu lumini LED, primele trei etaje ale complexului au mai multe camere cu rânduri de computere performanțe pentru jocuri online și echipamente care permit difuzarea transmisiunilor prin streaming, 72 în total. 

Una dintre camere, în care nu pot lipsi calculatoarele pentru a continua jocul.

 

Are 95 de paturi între etajul al patrulea și al optulea, atât în format capsula, cât și camere individuale private, cu propriile computere pentru a juca. De asemenea, este posibilă închirierea de calculatoare pe oră, ca într-un Internet Cafe, cu utilizarea gratuită a camerelor și a microfoanelor. 

 

Hotelul s-a deschis cu o capacitate limitată ca măsură pentru a preveni răspândirea potențiala a virusului, în principiu mai puțin de jumătate din etajele complexului ca măsură de precauție. 

 

De asemenea, ei au plasat „alcool dezinfectant și controale de temperatură, pe lângă menținerea distanței sociale, permițând utilizarea calculatoarelor și a paturilor discontinue”, potrivit personalului, care efectuează și dezinfectările necesare. 

Imagine a holurilor hotelurilor.

Instalațiile urmau să se deschidă în aprilie, când guvernul japonez a decretat o stare de urgență sanitară din cauza răspândirii coronavirusului în țară, o alertă care a rămas în vigoare până la sfârșitul lunii mai. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.