Shadow

DER Touristik cumpără 25 de agenții de la Galeria Reisen

La 1 august, achiziția a 25 de agenții Galeria Reisen de către DER Touristik a fost finalizată, însă valoarea operațiunii care a fost deja aprobată de Bundeskartellamt, responsabil cu reglementarea concurenței, nu a fost făcută publică și este supusă condițiilor de închidere, conform raportului companiei. Va fi menținută angajarea a peste 100 de muncitori.

 

Acordul de cumpărare pentru cele 25 de sucursale ale agențiilor de turism Galeria Reisen a fost semnat pe 13 iulie și se vor alătura DER Reisebüro, rețeaua de filiale a agențiilor de turism DER Touristik. 

 

„Cele 25 de agenții de turism sunt o completare ideală pentru rețeau noastră de filiale”, a declarat Andreas Heimann, Director de Vanzari (CSO) al DER Touristik, subliniind „locația și împrejurimile” și că împreună cu angajații și ucenicii care vor continua pe posturile lor „obținem experți în călătorii de mare succes cu care ne vom modela noul început după coronavirus”. 

 

Compania a confirmat că agențiile incorporate inițial aparțineau lui Thomas Cook și sunt 25 din cele 106 preluate de Galeria Karstadt Kaufhof în noiembrie 2019. 

 

„Considerăm criza coronavirusului ca o oportunitate pentru operatorul nostru turistic principal Dertour și pentru vânzările noastre de călătorie cu profil înalt. Acum ne vom consolida acolo unde le putem oferi clienților o valoare adăugată reală”, a concluzionat Sören Hartmann, CEO a DER Touristik. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.