Ctrip se asociază cu Amadeus pentru a stimula extinderea sa pe plan internaţional

Amadeus a anunţat pe 14 ianuarie semnarea unui acord cu OTA Ctrip.com International, care are drept scop expansiunea internaţională a acestei agenţii online chineze. 

Acordul multi-anual cu Ctrip, distribuitor de călătorii lider în China în capitalizarea de piaţă, se referă la furnizarea întregului conţinut cu privire la zboruri pe Amadeus pentru punctele de vânzare Ctrip aflate în afară Chinei conetinentale. În principiu, acordul va acoperi Hong KongTaiwanCoreea şi Statele Unite, şi este de aşteptat ca în viitor să cuprindă Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia şi Thailanda, printre alte pieţe.

Ctrip va implementa soluţia Amadeus Master Price TravelBoard (inclusiv funcţia multifurnizor) ca motor de căutare de tarif ieftine, precum şi Amadeus Mini Rules şi Amadeus Ticket Changer, cu intenţia de a adopta şi alte soluţii puternice de căutare online ale Amadeus în viitorul apropiat.

Ctrip se asociază cu Amadeus pentru a stimula extinderea sa pe plan internaţional

De la un comentariu pe Blogul Corporate al Amadeus, Xiong Xing, CEO-ul diviziei Air Ticketing Business Unit la Ctrip, a afirmat: “A lucra în strânsă colaborare cu partenerii noştri din sector a ajutat Ctrip să crească şi să devină unul dintre cei mai importanţi distribuitori de călători din China. Într-un moment în care lumea este tot mai conectată, să fii unul dintre principalii actori în industria internaţională a călătoriilor este vitală pentru a asigura succesul nostru în viitor. Colaborarea este un element cheie pentru creştere şi Amadeus, ca lider mondial, se bucură de o poziţie optimă pentru a promova prezenţa Ctrip în aceste noi pieţe internaţionale”.

“Acordul constituie o etapă în relaţia noastră cu Amadeus şi credem cu tărie că va oferi Ctrip soluţii inovatoare şi benefice unice, ceea ce ne va permite să devenim o platformă internaţională care uneşte toată oferta de servicii turistice”, a adăugat el.

La rândul său, Sebastien Gibergues, Head of Leisure Online & Travel Media la Amadeus, a spus: “Amadeus a stabilit o relaţie solidă şi fructuoasă cu Ctrip în ultimii ani, deci este logic să aprofundăm relaţia noastră prin Amadeus Flight Search şi portofoliul nostru de soluţii de comercializare online la nivel internaţional. Puternica tehnologie Amadeus pentru industria mondială a turismului este un element care se potriveşte perfect cu angajamentul Ctrip de a oferi un excelent customer service într-un moment în care îşi începe activitatea în afara Chinei”.

Angel Gallego, preşedintele Amadeus pentru regiunea Asia-Pacific, a declarat: “Este un parteneriat istoric, care combină experienţa online a Ctrip în una din cele mai mari şi dinamice pieţe din lume şi acoperirea mondială de distribuţie a Amadeus. Suntem foarte mulţumiţi de colaborarea cu Ctrip pentru a contribui la extinderea sa pe plan internaţional”.

Ceremonia de semnare a acordului între Amadeus şi Ctrip a avut loc la conferinţă Amadeus Online Connect de la Phuket (Thailanda), pe 26 noiembrie 2014.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply