Croaziere cu transport aerian de lux

Realizând o idee de pionierat care deschide noi fronturi în industria turismului de lux, Crystal Luxury Air va ajunge pe cer cu un Boeing 777-200LR BBJ, linia de lux a producătorului aeronautic american, lansând croaziere cu transport aerian care oferă o mare varietate de itinerarii internaṭionale cu escale în diferite oraşe.

Pe lângă dublarea proiecṭiilor iniṭiale pentru flota sa extinsă de aeronave, Crystal Luxury Air va lucra cu Comlux Aruba Aviation, care va opera avioane în obṭinerea unui certificat de operator aerian (AOC). Acesta va deschide calea pentru lansarea operaṭiunilor sale internaṭionale.

Croaziere cu transport aerian de lux

Croaziere cu transport aerian de lux

Culoarul dublu al lui Boeing 777-200 LR, care în mod normal are o capacitate de 300 de locuri, va fi reproiectat pentru a găzdui doar 88 de pasageri şi va oferi transport aerian de lux, cu scaune de clasa întâi cu paturi întinse, un salon perfect echipat şi un bar. Oferta de 14 şi 28 de zile în jurul lumii şi itinerarii internaṭionale.

Crystal Luxury Air, o filială a Crystal Cruises, a încheiat un parteneriat cu grupul hotelier de lux The Peninsula pentru al său AirCruise (croazieră a aerului) pentru zborul său inaugural, care a zburat de  la New York la Paris şi s-a oprit în zece oraşe. Biletele au un preṭ începând de la 159.000 de dolari de persoană.

Cabina liniei BBJ a lui Boeing.

Cabina liniei BBJ a lui Boeing.

Interiorul avioanelor de lux ale lui Boeing.

Interiorul avioanelor de lux ale lui Boeing.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply