Shadow

Costa Cruises va admite doar clienți italieni atunci când își va relua operațiunile

Costa Cruises a anunțat că, în septembrie, își va relua operațiunile cu două nave și din Italia, așa cum am publicat pe evisionturism. Dar extinde informațiile confirmând că itinerariile navelor Costa Delizioasa de la Trieste si Costa Diadema din Genova vor fi rezervate exclusiv oaspeților italieni, cu itinerarii de o săptămâna care vor urca doar în porturile italiene. Prin această măsură, se încearcă „garantarea securității maxime pentru oaspeți, echipaj și comunitățile din destinațiile în care ne desfășurăm activitatea și în conformitate cu decizia sa de a reporni croazierele într-un mod responsabil„. 

 

Decizia, potrivit unor surse din Costa Cruises, „a fost luată luând în considerare evoluția scenariului epidemiologic și ținând cont de regulamentul emis de Ministerul Sănătății italian privind controalele obligatorii pentru călătorii care se întorc din anumite destinații europene și straine, ceea ce sugerează o abordare prudentă”. 

 

Această soluție va face mai ușor pentru Costa Cruises să se asigure că, „oaspeții noștri se vor bucura mai bine de vacanța lor, cu mai puține griji”, deși au încredere că „începând cu luna octombrie situația va permite ca clienți de alte naționalități să fie primiți la bord”. 

 

Datele de plecare ale ambelor nave au fost confirmate – Costa Deliziosa pe 6, 13, 20, 27 septembrie și Costa Diadema pe 19 septembrie – și mai multe detalii despre itinerarii vor fi anunțate cât mai curând posibil. De asemenea, confirmă prelungirea până la 30 septembrie a pauzei pentru restul croazierelor. 

Costa Deliziosa prevede patru ieșiri din Trieste și într-un principiu trebuia să meargă în Grecia, ultimele măsuri adoptate de Guvernul italian fac ca traseul să fie limitat la porturile din țară.

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.