Shadow

O companie aeriană poloneză a cerut pasagerilor bani pentru a putea decola din China

Compania aeriană poloneză LOT Polish Airlines a cerut pasagerilor, care așteptau în Aeroportul Internațional Beijing pentru a se îmbarca într-un zbor cu destinația Varșovia, să plătească o reparație a avionului necesară pentru a putea decola.

Potrivit informațiilor publicate de grupul mass-media chinez Caixin, evenimentul a avut loc acum două săptămâni când un mecanic a cerut companiei aeriene poloneze să plătească în numerar reparația pompei hidraulice a avionului, care a fost avariată și nu a permis aeronavei să decoleze.

În cele din urmă, echipajul de cabină al companiei LOT a colectat de la pasageri aproximativ 2.500 de yuani (315 euro) pentru reparația avionului, proces care a durat în cele din urmă 10 ore.

LOT operează trei zboruri pe săptămână între Varsovia și Beijing
LOT operează trei zboruri pe săptămână între Varsovia și Beijing.

LOT a returnat banii pasagerilor imediat ce au aterizat în Polonia.

Caixin a citat presa poloneză, care a publicat declarații ale purtătorului de cuvânt al companiei aeriene, Adrian Kubicki, care l-a învinuit pe reprezentantul LOT in Beijing, pentru motivul că acesta „ar fi trebuit să aibă bani în numerar și un card de credit”.

LOT operează trei zboruri pe săptămână între Varsovia și Beijing cu un Boeing 787 Dreamliner.

Pe site-ul său, compania promite un zbor „în condiții de lux și cu o atmosferă plăcută”, la care adaugă „Echipajul nostru, de cea mai bună categorie, vă va asigura confortul de la primul minut până la ultimul”.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.