CLIA va organiza o conferinţă despre croaziere pentru agenţi de turism

Cruise Lines International Association (CLIA) intenţionează să organizeze în luna octombrie “cea mai mare conferinţă din Europa pentru agenţi de turism“, potrivit organizaţiei. Cruise360 Marseille va combina conferinţe, ateliere de lucru şi un târg comercial pentru agenţii de turism membrii ai CLIA.

În timpul întâlnirii vor fi prezentate, de asemenea, unele croaziere care au fost cel mai puţin observate în porturile europene. Evenimentul va reuni agenţi de turism, directori ai liniilor de croazieră, destinaţii şi parteneri de afaceri ai CLIA.

Cruise360 Marseille va avea loc între 20 şi 22 octombrie şi va oferi opţiunea de a vizita unele bărci între 19 şi 23 octombrie. Agenţii de turism membrii ai CLIA vor avea posibilitatea de a vizita şapte croaziere – Holland America Line’s Oosterdam (19 octombrie); Carnival Vista (20 octombrie); MSC Poesia şi NCL’s Epic (pe 22 octombrie), plus Costa Diadema, Thomson Majesty şi Celebrity Reflection (23 octombrie).

“Pentru prima dată, vom putea reuni toţi agenţii noştri din Europa într-un loc în care putem arăta varietatea de bărci de croazieră care există, în timp ce oferim sesiuni şi oportunităţi de afaceri”, a declarat Andy Harmer, Vice-preşedinte de Operaţiuni al CLIA.

Harmer a evidenţiat, de asemnea, că la conferinţă “se estimează că vor participa 400 de delegaţi şi mai mult de 200 de agenţii de turism. Este o mare oportunitate de a împărtăşi cele mai bune practici din industrie şi de a vizita Marsilia, un port care atrage 1,3 milioane de pasageri în fiecare an“.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply