Cinci avioane ale viitorului care depăşesc ficţiunea (video)

Aruncând o privire la ceea ce dezvoltă diferitele companii aerospaţiale, există cinci modele de avioane noi cu concepte, care vor revoluţiona aviaţia: Icon A5, Aeromobil, Ehang, Cobalt Valkyrie şi Airbus E-Fan. Inspirate de drone, sau aeronave alimentate cu energie, aceste aparate uimesc cu tehnologiile avansate cu care sunt dotate şi care depăşesc ficţiunea. 

 

ICON A5 este un hidroavion american, care este dezvoltat de ICON Aircraft. Aripile pot fi pliate pentru transportul la sol şi depozitare. 

 

Aeromobilul este un fel de maşină de zbor capabil de a ajunge la 160 km/h la sol şi 200 km/h în zbor, cu o autonomie de zbor. 

 

EHang este o dronă gigant în care există loc pentru o persoană şi promite să o ia de oriunde fără pilot. 

 

Superelegantul Valkyrie, al start-up-ului de aviaţie, aşteaptă aprobarea de reglementare şi influenţa politică pentru că acesta să devină realitate. 

 

În cele din urmă, Airbus E-Fan este un proptotip de un avion electric dezvoltat de Airbus. Cu două aparate cu capacitate pentru două persoane şi patru pasageri, iniţial va fi utilizat pentru instruirea piloţilor, dar si pentru dezvoltarea tehnologiei, care în viitor va permite avioanelor de pasageri alimentate cu energie electrică. 

Cinci avioane ale viitorului (vídeo)

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply