Cele mai citite ştiri în luna noiembrie

Noiembrie a fost luna multor evenimente importante în industria turismului. Despre cele mai importante la nivel internaţional, ca World Travel Market şi EIBTM am informat şi pe blogul nostru. Câteva ştiri despre târgul World Travel Market de la Londra au intrat în topul cinci al celor mai citite ştiri pe evisionturism în luna noiembrie. Dar iată care este topul complet:

 

1. Companiile aeriene interzic utilizarea polemicului Knee Defender

Aceasta este de fapt o ştire din luna septembrie în care se informa despre interzicerea utilizării acestui dispozitiv în timpul zborurilor, deoarece a stârnit mai mutle dispute între pasageri.

 

2. Cele mai ciudate mijloace de transport din lume

Nu este de mirare că acest articol a urcat în topul cinci, ca aproape în fiecare lună.

 

3. Tendinţe la World Travel Market: sosesc turiştii MAMIL’s

Aceasta este doar unul dintre articolele pe care le-am publicat pe evisionturism despre tendinţele de turism prezentate de Euromonitor Internaţional la târgul de turism de la Londra.

 

4. Cele trei cuvinte care vor marca turismul în 2015

Pe locul patru se clasează tot un articol despre tendinţele de turism World Travel Market Industry Report realizat şi prezentat la Londra de firma de consultanţă Euromonitor.

 

5. Turismul mondial creşte peste aşteptari

În articolul aflat pe locul cinci se prezintă datele industriei mondiale a turismului din cel mai recent Barometru al Organizaiei Mondiale a Turismului (OMT).

Leave a Reply